Doppie Deals © – Tekstbureau Doppie

Tekstbureau Doppie - Doppie Deals

Wil jij de allerbeste schrijfdeals?

Dan ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres! Want – tromgeroffel – ik heb speciaal voor jou Doppie Deals ©!

Elke maand een super goede schrijfdeal – wat zeg ik – de allerbeste schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer.

Zo help ik jou – een aantal keer – met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van (web)teksten, nieuwsbrieven, persberichten, social media teksten of blogs voor een sprankelende prijs.

Klinkt dat niet als muziek in de oren? Jij blij, ik blij! Enne…combineren mag altijd. En een Doppie Deal op maat mag natuurlijk ook. En weet je wat zo leuk is? Er is ook een Doppie Deal die het hele jaar geldig is! Bingo!

Dit zijn de Doppie Deals © van het jaar 2017!

 • september
  – webteksten herschrijven voor 250,- excl. BTW ( < 6 pagina’s*)
  Jouw website is jouw visitekaartje. En die moet dus kick-ass zijn. Sprankelend, foutloos, lekker bekkend. En natuurlijk op zo’n manier dat jouw klant meteen weet wat jij hem of kaar kan bieden. Ik maak jouw tekst dus wat smeuïger. Klinkt goed toch? Ik help je graag.
  * afhankelijk van het aantal webpagina’s bepalen we de prijs
 • Het hele jaar een Doppie Deal ©
  1x persbericht schrijven voor 60,- excl. BTW
  Een sprankelend persbericht conform de richtlijnen? Of net een tikkeltje anders, spicier, beetje over the edge? Een artikel voor in de plaatselijke krant, om te versturen of op een online platform? Ik schrijf er een met liefde en plezier!Je bent zeker heel erg benieuwd naar de rest van de Doppie Deals ©? Haha, dat dacht ik al.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de fonkelnieuwe Doppie Deals © – schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!  Dan zit jij vooraan. Word jij met de neus op de sprankelende feiten gedrukt. En kan ik jou als één van de eersten helpen. Happy to help!

 

© Tekstbureau Doppie 2015-2017