Tekst met Taart – een heerlijke tekstproeverij

Tekstbureau Doppie - Tekst met Taart

Schuif aan voor een heerlijke tekstproeverij…

Met Tekst met Taart reiken Eefje van Ideefje, Anneke van Annekedote en Doppie de grote kleine ondernemer, blogger of schrijver-in-spe de juiste en meeste sprankelende storytelling- en schrijftools  voor de website, persbericht, social media content, nieuwsbrief of blog. Onder het genot van taart (en/of lunch) helpen Eefje en ik jou met schrijfadvies-op-maat, de juiste tone of voice en datgene te verwoorden wat jouw bedrijf zo uniek maakt.

Tekst met Taart – Storytelling en tekstworkshop

Laat jezelf zien! is het thema van Tekst met Taart workshop op 29 oktober 2016. Ook in een online wereld kopen mensen nog steeds van mensen. Daarom is het belangrijker dan ooit om je gezicht te laten zien. Met een mooie profielfoto, maar zeker ook met teksten die jouw verhaal verkondigen en passen bij hoe jij bent. Maar hoe doe je dat?

Dat leggen Naomi van Tekstbureau Doppie – moi – , Anneke van Annekedote en Eefje van Ideefje je uit. In deze workshop gaan laten we je zien hoe je storytelling in kunt zetten om jouw verhaal te vertellen en ook hoe je kunt schrijven zoals je bent. We geven handige schrijftips en -tricks en je krijgt persoonlijk advies over hoe je jouw verhaal kunt vertellen op een manier die bij jou past!

Voor wie: Ondernemers die meer van zichzelf willen laten zien online met goede teksten die écht bij hen passen.

Wat: Tekst met Taart: een heerlijke proeverij waar je geholpen wordt bij het schrijven van webteksten, nieuwsbrieven of blogs op een manier die bij jou en jouw stijl past.

Inclusief:
Kosten:
Hoeveel:
Wanneer:
Waar:
Van wie:

 

© Tekstbureau Doppie 2015-2017