columns Juf & Meester

Tekstbureau Doppie column

Een droom die uit is gekomen…

Het begon met een fotoshoot voor de cover, vervolgens een deelname aan het Onderwijspanel en tot slot de vraag of ik de nieuwe columniste van Juf & Meester (voorheen Juf Malmberg) wilde worden. Ik? Een column voor Juf & Meester? Ik? Een columniste? Een echte columniste? Wauw! Dat was natuurlijk één grote eer!

En natuurlijk zei ik ‘ja’! Want hoe leuk is het om over belevenissen, overpeinzingen en soms strubbelingen als stralende juf te schrijven? Superleuk natuurlijk! Vanaf september 2015 tot maart 2020 verscheen er maandelijks een online column – van mijn hand – over het onderwijs, mijn lieve leerlingen en alles wat daarbij komt kijken. Twee keer per jaar verschijnt er nog eens een column in een printed magazine. Mét een oplage van 40.000! Bijna een halve ton onderwijsgekken die mijn verhaal dan lezen. Te gek toch?

Een grotere eer kun je als schrijvende onderwijzer/onderwijzende schrijfster niet krijgen!
Vind ik dan hè? Voor meer inspiratie en de leukste onderwijstips: check de site van Juf & Meester!

Wil je mijn columns lezen? Tadaa….hier staan ze keurig en net op een rijtje.

© Tekstbureau Doppie 2021