Dit doe ik ook!

Ik ben van vele markten thuis.

dit doe ik ook tekstbureau doppie

Naast tekstschrijver ben ik leerkracht. Vanuit die rol ben ik ook columnist, auteur, recensent en spreker.
Ik schrijf en vertel graag over het (wel en wee in het) onderwijs, leesbevordering en over mijn lieve leerlingen. Niet alleen op papier, maar ook live. Op een onderwijscongres tijdens een lezing, workshop of sessie.
Maar ik ben ook moeder en daarom ‘blog’ ik ook regelmatig over mijn gezinsleven, met name op de socials. 

Dus ben je op zoek naar een (onderwijs)columnist? Wil je mij interviewen over het (loeder)moederschap of de Leesknokploeg (ja, die heb ik ook mede opgericht)? Heb je een review nodig voor een onderwijsboek? Zoek je iemand die een inspirerend verhaal kan houden op jouw onderwijsevent? Of wil je gewoon even babbelen om kennis te maken en uit te vogelen wat we voor elkaar betekenen kunnen?

Meer weten? Mail me!

Hoe gaaf! Ik ben spreker geweest op scholen, studiedagen, onderwijscongressen. Onder andere op:

Wie schrijft die blijft! Ik leverde een review/bijdrage aan voor:

 

© Tekstbureau Doppie 2013-2023