Presentatie Gymnasium Bernrode

 

Gisteren was ik te gast op mijn oude middelbare school waar ik een presentatie mocht verzorgen voor een team van docenten en oud-docenten.

 
 
 

Die mij na 22 jaar nog steeds herkenden en vice versa.
Ik vertelde over wat ik allemaal had gedaan na mijn eindexamen tot nu. Over werk, privé en mijn strijd om alle leerkrachten aan het lezen te krijgen. Ook haalden we met veel plezier herinneringen op. Zo leuk!

Het was geweldig om degenen die mij destijds hebben gevoed met de mooiste verhalen en heel veel kennis hebben laten opdoen nu te mogen inspireren! Want in alles wat ik doe, in al mijn verhalen en lessen, zit altijd een stukje Bernrode.
 
 

© Tekstbureau Doppie 2023

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *