Privacybeleid

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.tekstbureaudoppie.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze Privacy Policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

 

Wie zijn we
Ons website-adres is: http://tekstbureaudoppie.nl.

Toestemming
Door de informatie en de diensten op www.tekstbureaudoppie.nl te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen
Als je meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Tekstbureau Doppie en specifiek www.tekstbureaudoppie.nl, kun je ons benaderen via naomi@tekstbureaudoppie.nl.

Privacy Policy
Tekstbureau Doppie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen we deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Tekstbureau Doppie gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een dienst boekt, hebben we je naam, e-mailadres en (post)adres nodig om een factuur op te maken.
  • Betaling van je dienst verloopt via factuur.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die we krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar naomi@tekstbureaudoppie.nl.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag via Facebook of Instagram, vragen we je naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben we voor het versturen van de prijzen aan de winnaars de adresgegevens nodig.

Samenwerking met derde partijen
Tekstbureau Doppie werkt samen met de volgende partijen:

  • Greenhost is de host van www.tekstbureaudoppie.nl. Alle gegevens die je via onze website ter beschikking stelt, worden opgeslagen op de servers van Greenhost. Greenhost heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Coro Advies; bedrijfskundig adviseurs is de boekhouder van Tekstbureau Doppie – met Coro Advies heeft Tekstbureau Doppie een verwerkingsovereenkomst.
  • Rabobank is de bank van Tekstbureau Doppie – link naar de privacyverklaring van de Rabobank.

Reacties
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Cookies
De website van Tekstbureau Doppie maakt geen gebruik van cookies.

Tekstbureau Doppie verkoopt je gegevens niet
Tekstbureau Doppie zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een dienst worden maximaal 7 jaar bewaard in verband met de Belastingdienst. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Tekstbureau Doppie opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail met je verzoek naar naomi@tekstbureaudoppie.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Tekstbureau Doppie en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik onze opdrachtgevers hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactinformatie
Tekstbureau Doppie
Riesenberg 11
3453 PD De Meern

Disclaimer

Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden door Tekstbureau Doppie. Dit is echter geen garantie dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Tekstbureau Doppie kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen, bijvoorbeeld schade of gederfde winst, als gevolg van het gebruik van deze informatie, het vertrouwen op deze informatie of acties ondernomen op basis van deze informatie. Ook kan Tekstbureau Doppie niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site.

Copyright

De inhoud van de site is eigendom van Tekstbureau Doppie. Alle rechten zijn voorbehouden aan Tekstbureau Doppie. De inhoud is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet vermenigvuldigd, gepubliceerd of opgenomen in databestanden of softwareprogramma’s zonder schriftelijke toestemming van Tekstbureau Doppie. Ook het kopiëren van (delen van) de informatie, anders dan voor persoonlijk gebruik, is niet toegestaan.

© Tekstbureau Doppie 2015-2018