Dit doe ik!

 

Tekstbureau Doppie - Happy to helpWat kan ik voor jou doen?

 

Dingen die ik leuk vind, waar ik blij van word, daar schrijf ik graag over.

Onderwijs, food, (web)shopping, beauty & lifestyle, wonen & reizen, boekenmuziek, film & tv en feel good.
Inleven vind ik belangrijk. Affiniteit. Inspiratie. Want alleen dan krijg je de beste verhalen. Dus als jij vastloopt of niet zo graag in de pen klimt, zorg ik voor die sprankeling in je tekst.
Zo kun jij je richten op je onderneming en andere business.

Easy peasy lemonsqueezy.

Waarom Tekstbureau Doppie?
Waarom je bij mij moet zijn voor je teksten en niet bij een ander? “Omdat ik dol op schrijven ben,” klinkt zo cliché. Maar het is wel waar. Ik vind het fantastisch om een tekst schwung en sprankeling te geven. En ik ga net zo lang op zoek naar woorden die bij jou én jouw bedrijf passen. Spot on, to-the-point. En met hier en daar een woordgrapje. Zodat de lezer een instant smile op zijn of haar gezicht krijgt en met jou zaken wil doen. BAM!

Waarom je (web)teksten laten schrijven/checken?
Veel ondernemers willen een aantrekkelijke website met toffe foto’s, strakke vormgeving en allerlei technische hoogstandjes. Maar de tekst ‘doen ze zelf wel’. Eerlijk is eerlijk: ik haak af als er spel-of stijlfouten op een website staan. Mij verlies je dan als klant. Ik kan niet in ieders portemonnee kijken, maar ook het laten schrijven van een tekst is een goede investering. Eentje die jou uiteindelijk geld oplevert. Win win!

Wat kan ik voor je doen?
Met liefde en plezier (her)schrijf, redigeer en/of corrigeer ik:

  • webteksten –  en jij krijgt eindelijk een lekkerbekkende website en het unieke van jouw bedrijf in één oogopslag tekstueel goed gepresenteerd;
  • social media content – en jouw bericht wordt als een malle gedeeld, geliket en geretweet!
  • persberichten –  en het lokale nieuwsblad – of hippe (online) magazine – plaatst jouw stuk onmiddellijk;
  • nieuwsbrieven – en de inschrijvingen op je sprankelende bulletin stromen in no-time binnen;
  • blogs – en de lezer leert jou en je onderneming echt goed kennen;
  • menu’s – en jouw gasten eten guacamole in plaats van kwakkemole en kwarktaart in plaats van kwaktaart;
  • productteksten – en jouw (web)shop draait BIG TIME overuren;
  • uitnodigingen – en iedereen krijgt meteen ongelooflijk veel zin in het feest.

Katja van Klas4Klas: “Naomi: tekstschrijver + leerkracht = het gewenste resultaat!

Julia Peine – Deutsch Coach: “Naomi wil echt weten wie voor haar zit en wat het verhaal van de persoon is. Dat vind je ook in haar teksten terug.”

Met liefde en plezier, vol enthousiasme en zonder gedoe en spelfouten zet ik jouw verhaal op papier. Dat scheelt jou tijd, gedoe en stress. Kun jij doen waar jij goed in bent.

Hoe gaan we aan de slag?
Onder het genot van een kopje thee en uiteraard iets lekkers wil ik jou en je bedrijf leren kennen.
Wil ik een sprankelende tekst voor je schrijven, wil ik weten wie jij bent. Dan komen de woorden vanzelf. En daarmee maak ik jouw verhaal.
#happytohelp

Quanta costa?
Na ons gesprek maak ik een tijdspad en een offerte op – mijn uurtarief voor 2022 is 80,- excl. btw – en na jouw goedkeuring klim ik in de digitale pen.

Hoe dan verder?
De eerste opzet mail ik je zo spoedig mogelijk door. Jij geeft mij feedback en vervolgens pas ik de tekst weer aan. Zo gaan we net zolang door totdat jij en ik helemaal tevreden zijn. Als je wilt dat ik jouw tekst in WordPress zet en met Yoast nog meer SEO-proof maak, dan doe ik dat met liefde en plezier.

Mail me voor een meet!

Blij met Doppie
Met een groot aantal enthousiaste opdrachtgevers heb ik heerlijk samengewerkt. Wat zij ervan vonden? Dat lees je hier.

© Tekstbureau Doppie 2013-2023