Enthousiaste opdrachtgevers

Tekstbureau Doppie enthousiaste opdrachtgevers

Word jij mijn nieuwe enthousiaste opdrachtgever?

Bij Tekstbureau Doppie staat enthousiasme hoog in het vaandel. Want als jij dat bent, ben ik dat ook. Simpel.

Deze enthousiaste opdrachtgevers hebben gekozen voor mijn schrijfhulp. Met heel veel plezier heb ik met hen samengewerkt. Ik dank ze dan ook hartelijk voor het vertrouwen in mij én in Tekstbureau Doppie!

Reviews

Studio Bakboord
Veerle Visser van Studio Bakboord: Aan wie ik de teksten voor mijn website kan toevertrouwen? Daar hoef ik niet lang over na te denken. Naomi is dé tekstschrijver voor deze klus. Met haar scherpe oog en fijne schrijfstijl geeft Naomi je teksten net dat beetje extra en sprankelende twist. Maar ze zorgt niet alleen dat je teksten lekker bekken en grammaticaal tot in de puntjes kloppen. Ze denkt ook na over hoe teksten kunnen bijdragen aan de vindbaarheid van je website en maakt ze helemaal SEO-proof. Dus zit je in de knoop met je teksten? Schakel Tekstbureau Doppie in en je bent binnen no time voorzien van originele, professionele en passende teksten. “

Martine Virtual Assistant
Martine Nieuwenhuis van Martine Virtual Assistant: Teksten voor je website. Of voor welke online uiting dan ook. Dit is altijd lastig. Een tekst voelt ook nooit als af. Zeker niet de teksten voor je website. Omdat je zelf als professional ook groeit en je verder ontwikkelt. Soms verschuiven je professionele perspectieven en specialisaties. Dus je website staat nooit stil. Als je echter uit het niets iets op papier moet zetten, en je hebt twijfels over je teksten is het handig om iemand anders er naar te laten kijken. Ik heb gekozen voor Naomi van Tekstbureau Doppie, een sprankelend energierijke dame. Ik ben heel bij dat zij mij heeft geholpen en hopelijk gaan we in de toekomst nog meer samenwerken!”

Stan van Hoof Fotografie
Stan van Hoof van Stan van Hoof Fotografie: “Omdat ik niet helemaal uit mijn webteksten kwam besloot ik Naomi een berichtje te sturen! Binnen 5 (!!!) dagen heeft ze alle teksten voor me herschreven. Ze heeft ontzettend gave teksten geschreven die ook echt bij mij als persoon passen. Ooit moeite met je teksten? Schakel Naomi in en je bent verzekerd van goede teksten! Naomi, bedankt!!”

Monique Kroes – MD Coaching
Monique Kroes: “Naomi is op mijn pad gekomen en heeft erg goede (pers)berichten voor mij opgesteld. Deze hebben voor anderen als onderlegger gediend om over een bepaald onderwerp verder te willen schrijven. De woorden zijn zorgvuldig gekozen en ‘spot on’. Het nodigt mij uit meer te willen lezen.”

Studio Mundo – pracht- en krachtmassages
Nynke Hoekstra van Studio Mundo:“Via via terecht gekomen bij Tekstbureau Doppie. Heel erg blij en ontzettend tevreden!
Naomi voelde gelijk aan welke toon/welke sfeer ik wilde uitdragen met de teksten voor op mijn website. Ze wist dit zoveel mooier, sprankelender en completer te verwoorden. Helemaal passend bij mijn praktijk. Een echte prof! Bij ieder mailtje dat ik van haar ontving verscheen er een glimlach op mijn gezicht, van oor tot oor.”

Bloombridge Support – training & advies
Claudia Skozol – eigenaresse Bloombridge Support: “Ik kreeg het niet voor elkaar om de teksten voor mijn nieuwe website lekker te laten lopen. Dat was voor mij de reden om Naomi om hulp te vragen. Ik vond het beste spannend om mijn eerste opzet naar Naomi te sturen, want dit was de eerste keer dat ik mijn teksten aan iemand liet lezen. Haar feedback was echt super en ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Met haar tips, aanwijzingen en aanpassingen ben ik nu superblij met de teksten voor mijn site! Dank je wel Naomi voor de fijne samenwerking!” 

Cats Only Kattenhotel
Wendy Govers- van Thiel – Cats Only:
“Aangezien ik toch beter ben met katten dan met teksten besloot ik na de workshop ‘Tekst met taart’ waar ik Naomi heb ontmoet om mijn webteksten uit handen te geven. Het is me nogal iets! Vooral omdat het voor een kattenleek, sorry Naomi, niet altijd even makkelijk is om zich te verplaatsen in dat wat ik uit wil dragen, tenminste dat dacht ik. Maar er gebeurde juist het tegenovergestelde. Naomi zag dingen door de ogen van de klant, en zo had ik er nog niet naar gekeken. Na heel veel versies op en neer, kleine dingetje hier, dingetje daar was hij dan toch echt af en ziet mijn website er stukken toegankelijker uit voor mijn klant. Bedankt Naomi voor de prettige, persoonlijke en supersnelle samenwerking!”

Lucky Match – ceremoniemeester & trouwambtenaar
Michelle Los – Lucky MatchSchrijven heb ik altijd leuk gevonden, maar nooit durfde ik het echt te laten zien. Met de start van mijn eigen bedrijf en de teksten voor de website moest het er dan toch echt van komen. De enige die ik kon bedenken die mij zou kunnen helpen was Naomi van Tekstbureau Doppie. Mijn eerste versie heb ik heel wat keren gelezen.. zou ze het wat vinden? De feedback van Naomi vond ik erg spannend.. Maar haar reactie was te gek! Ik heb de mail een paar keer gelezen.. Wauw! Ik ben meteen verder aan de slag gegaan. Dit was de sprankeling die ik nodig had! Met de hulp van Tekstbureau Doppie werd het schrijven van mijn webteksten echt een feestje. Als er een mail binnen kwam van Tekstbureau Doppie wist je ‘Er gaat iets gebeuren’! Naomi adviseert, stelt vragen, zet je aan het denken en geeft huiswerk zoals een juf dat doet. Op deze manier blijven de teksten ook echt van jezelf. Hoe fijn is dat! Ik ben er ontzettend trots op dat Naomi en ik een geweldige match waren! En waarschijnlijk heb ik haar in de toekomst nog heel wat keren nodig..”

The Social Good Girl – Instagramspecialist
Amber van Leeuwen –  The Social Good Girl: “Ik moet zeggen dat ik eerder heb samengewerkt met een copywriter en Naomi is echt de eerste die exact mijn tone of voice kan omschrijven. Heel fijn!”

Wijs in je Lijf – lichaamsgerichte coaching & traumatherapie
Sanne van Heumen – Wijs in je Lijf: “Wat ben ik blij en tevreden met de hulp van Naomi. Ik vind schrijven zelf erg leuk, alleen wanneer het op mijn praktijk aankomt, dan wil ik graag dat de tekst op mijn site professioneel is. Daar kwam ik dus zelf niet uit. Iets met een schoenmaker en een leest en zo 😉
Ik wilde dat de tekst aansprekend, vlot en representatief voor mij als persoon was. Want in mijn werk als coach en therapeut wil mijn toekomstige client graag “voelen” wat voor een type ik ben en of we een match zijn. Nou, dat is dus helemaal gelukt. Wat voor mij de kers op de taart was is dat ik door ook samen te sparren en overleggen ik ook weer nieuwe tips en trucs heb gekregen, zodat ik ook zelf voortaan sprankelender kan schrijven. Kortom, ik heb ook nog eens heel veel geleerd! Ik hoop dan ook stiekem dat ze eerdaags ook schrijfworkshops gaat geven.”

Klas4klas – lespakketten
Katja Visser – Klas4klas: “Naomi: tekstschrijfster + leerkracht = het gewenste resultaat!
De samenwerking met Tekstbureau Doppie was voor ons dé uitkomst en dé perfecte mix om onze website “Klas4klas” compleet te reviewen. Wij zijn Naomi super dankbaar en hebben er alle vertrouwen in dat leerkrachten overtuigd zijn van de kracht van ons wereldburgerschapsprogramma. Wij zijn het al, maar Naomi heeft het op de juiste manier ‘vertaald’ om iedereen te kunnen overtuigen. Dank je wel Naomi!”

De Elvenhoeve – kleinschalig well-being center
Monique Borsboom – eigenaresse van De Elvenhoeve:  Tekstbureau Doppie verzorgt sinds een half jaar onze persberichten en de opzet van onze Facebookpagina’s: De Elvenhoeve en GreenTouch Education. Voor onze samenwerkingsverbanden zoeken wij altijd naar partners welk hun producten en diensten leveren tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en welk hun vak met veel passie en plezier uitoefenen, omdat wij de overtuiging hebben dat dit zich uit in de resultaten. Naomi en dus haar resultaten hebben dit absoluut!”

Julia Peine – Deutsch Coach
Julia Peine – Deutsch Coach: “Naomi heeft voor mijn website de teksten geschreven. En dat zijn niet zo maar teksten. Nee, Naomi wil echt weten wie voor haar zit en wat het verhaal achter de persoon is. Dat vind je ook in haar teksten terug. Deze zijn echt zo als of ik het had zelf geschreven (behalve dat ik het nooit zo goed had kunnen verwoorden). Ik krijg alleen maar complimenten voor de teksten. Iedereen vindt ze sprankelend en voor al goed bij mij passend. Mijn website valt echt op en is iets bijzonders in mijn branche en de teksten zijn een belangrijk onderdeel van een website. Ik vond ook de samenwerking met Naomi erg prettig. Ze is er altijd voor je een geeft je goede tips. Dus ben je op zoek naar iemand die echt jouw wensen qua teksten begrijpt en op een super mooie manier omzet dan ben je bij Naomi aan het juiste adres!  Bedankt voor de sprankelende samenwerking Naomi!”

Leukeregenjasjes.nl
Ingrid Scheffer-Bakker – eigenaresse van Leukeregenjasjes.nl: “Hele fijne samenwerking, duidelijke communicatie en een geweldig resultaat. Hoe sprankelend en enthousiast wil je het hebben? Nou, precies zo! Helemaal tevreden #bigsmile Groetjes, Ingrid”

StartUp4kids- vrijwilligersorganisatie
Yvonne Roeterdink – vrijwilliger bij StartUp4kids: “Ontzettend blij met jouw expertise voor het persbericht van ons evenement XtraRun4kids Damloop MINI. Geweldig gewoon! Ontzettend bedankt Naomi voor jouw kennis en contacten! Ook namens alle vrijwilligers van StartUp4kids, lieve groet, Yvonne.”

Restaurant Balijepark
Julien van Stokkem – chefkok en eigenaar van Balijepark: “Naomi is super enthousiast en weet waar ze over schrijft. Ze reageert snel en haar teksten zijn fris & fruitig! Als lekkerbek is ze voor Balijepark een goede aanvulling op tekstueel gebied.”

Confetti op Tafel – knutselmaterialen kinderfeestjes workshops
Annie Nederend – eigenaresse van Confetti op Tafel: “Ik heb afgelopen maanden mijn nieuwsbrief en blogs door Naomi laten nakijken. Het moest sprankelender worden en natuurlijk de fouten er uit worden gehaald. Naomi maakte mijn tekst in één keer sprankelender. Het blijft je eigen tekst maar dan wel beter omschreven. Zo fijn om te zien dat je haar een tekst stuurt en je krijgt daarna een mail terug met een veel beter geschreven tekst!! Hier zal ik zeker nog vaak gebruik van gaan maken!”

Margriet van Genuchten – Praktijk voor Psychotherapie
Margriet van Genuchten: “In de prettige samenwerking met Naomi is mij opgevallen hoe goed zij in staat is om zich in te leven in mijn specifieke wensen, de juiste sfeer weet te creëren en daaraan vorm geeft. Haar aanvullingen en veranderingen in de tekst hebben een bijzondere meerwaarde opgeleverd in de leesbaarheid en samenhang van wat ik mijn website bezoekers wil vertellen. De combinatie van haar parate kennis en warme betrokkenheid hebben geleid tot een prachtig samenhangend geheel. Ik kan dan ook eenieder aanraden Naomi in te schakelen bij het schrijven en redigeren van teksten.”

Dutch Hydroponic Solutions
Kees Vervoort – eigenaar Dutch Hydrophonic Solutions: ” Voor de website van ons eigen kweeksysteem hadden wij zelf al het een en ander geschreven, maar de juiste’ tone of voice’ konden wij niet helemaal vinden. De website moet de consument EN de zakelijke markt enthousiast maken En het moet informatief zijn. Gelukkig kon Naomi ons helpen en dat is maar goed ook! Naomi heeft precies verwoord waar wij niet uit kwamen en wist van ons warrig verhaal een lekker lopend geheel te maken. De teksten zijn nu perfect voor beide doelgroepen. De samenwerking met Naomi verliep erg prettig, ze denkt met ons mee, toont initiatief en komt met ideeën waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Dank je wel Naomi, we zullen jouw schrijfhulp nog wel vaker gaan inroepen!”

Het Joepspel
Inge Verloop & Jeanette Kan – bedenkers van het Joepspel: “We hebben Naomi gevraagd ons te helpen met het schrijven van de teksten, omdat zij een achtergrond in het onderwijs heeft. Daardoor weet zij haar teksten goed aan te laten sluiten op onze doelgroep. De communicatie verloopt prettig en we zijn heel erg tevreden over de teksten. Lekker sprankelend en enthousiast. We zijn er super blij mee!”

Verloskundigenpraktijk Vita Nova
Lieke van Hout – verloskundige bij Vita Nova: “Ik heb Naomi gevraagd mee te denken meer betrokkenheid te creëren in de tekst van onze website. Dit heeft ze professioneel en zeer gevat uitgewerkt. Het was erg leuk om samen te werken met iemand, die door kleine aanpassingen te doen, warmte in een bestaande tekst weet te brengen. Naomi is ontzettend sterk met taal, duidelijk in haar communicatie en reageert snel op wensen en ideeën. Haar inspiratie en kritische blik was precies wat ik zocht!”

Switch for your Image – haarstyling kleur- en stijladvies
Katja Jaspers – trotse eigenaresse van Switch for your Image: “Naomi voelde mij goed aan! Wat ik in mijn hoofd had zitten, zette ze zo op papier. Daardoor was de klus zo geklaard en mede ook door de snelle reacties via de mail. De spreuk “Dolce far niente” was precies wat we nodig hadden om de sfeer die ik wil uitstralen naar voren te laten komen. Top! Bedankt Naomi van Tekstbureau Doppie voor de fijne samenwerking.”

Juf, mag ik kunst maken? – kinderuitspraken in beeld
Janneke Valstar – initiatiefnemer Juf, mag ik kunst maken?: “Erg leuk om samen te werken met Naomi, die ook een grote passie voor taal & onderwijs heeft, net als Juf, mag ik kunst maken? Dat merk je in haar betrokkenheid, plezier en enthousiasme. Dit lezen we ook terug in haar teksten die ze geschreven heeft voor ons persbericht, en in haar vlotte reacties via de mail. We zijn er heel erg blij mee!”

Streekvol
Manon van Schijndel – eigenaresse Streekvol: ” Voor teksten voor onze nieuwe webshop in streekproducten dachten we direct aan Naomi. Haar enthousiasme en betrokkenheid inspireerde ons en door ons enthousiasme werd Naomi geïnspireerd. De teksten lagen altijd binnen de gestelde deadline en precies volgens opdracht in ons digitale postvak.”

Promodeals B.V. – Jouwaanbieding.nl
Twan Pulles – eigenaar Promodeals: “Samenwerken met Naomi staat garant voor een professioneel resultaat met een ‘personal touch‘. Vol enthousiasme en creativiteit brengt Naomi iedere klus tot een bijzonder eindresultaat. Zelfs teksten over de meest saaie onderwerpen laat Naomi stralen door haar unieke taalgebruik; een absolute aanrader.”

Tas Keramiek
Natasja Schrijvers – Tas Teramiek: “Toen Naomi startte met haar tekstbureau, begon ik ook net met mijn pottenbakkerij. En iemand met een pottenbakkerij heeft geen kaas gegeten van tekst maar wel van klei ;-)!De samenwerking was geboren. Het leuke van Naomi is dat zij goed kijkt naar het type bedrijf en naar het persoon achter het bedrijf. Daar past zij haar tekst op aan. Naomi is een enthousiast persoon met veel creativiteit en flexibiliteit. Kortom een fijn tekstbureau om mee samen te werken! En wat mij betreft mag die samenwerking lang duren!”

© Tekstbureau Doppie 2013-2019