Enthousiaste opdrachtgevers

Tekstbureau Doppie enthousiaste opdrachtgevers

Word jij mijn nieuwe enthousiaste opdrachtgever?

Bij Tekstbureau Doppie staat enthousiasme hoog in het vaandel. Want als jij dat bent, ben ik dat ook. Deze enthousiaste opdrachtgevers hebben gekozen voor mijn schrijfhulp. Met heel veel plezier heb ik met hen samengewerkt. Ik dank ze dan ook hartelijk voor het vertrouwen in mij én in Tekstbureau Doppie!

Reviews

Studio Mundo
Op zoek naar pracht- of krachtmassages? Of wil je een workshop masseren volgen? Bij je thuis, op het werk met collega’s of een andere inspirerende locatie? Dan moet je bij Studio Mundo zijn!
Nynke Hoekstra van Studio Mundo:“Via via terecht gekomen bij Tekstbureau Doppie. Heel erg blij en ontzettend tevreden!
Naomi voelde gelijk aan welke toon/welke sfeer ik wilde uitdragen met de teksten voor op mijn website. Ze wist dit zoveel mooier, sprankelender en completer te verwoorden. Helemaal passend bij mijn praktijk. Een echte prof! Bij ieder mailtje dat ik van haar ontving verscheen er een glimlach op mijn gezicht, van oor tot oor.”

Bloombridge Support
Ben je coach, trainer of adviseur en op zoek naar een goede training om van jouw business een groot succes te maken? Dan kan Claudia van Bloombridge Support jou helpen! Voor dit bloeiende bedrijf mocht ik de webteksten herschrijven. Heerlijk om te doen! Meer weten: Bloombridge Support.
Claudia Skozol – eigenaresse Bloombridge Support: “Ik kreeg het niet voor elkaar om de teksten voor mijn nieuwe website lekker te laten lopen. Dat was voor mij de reden om Naomi om hulp te vragen. Ik vond het beste spannend om mijn eerste opzet naar Naomi te sturen, want dit was de eerste keer dat ik mijn teksten aan iemand liet lezen. Haar feedback was echt super en ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Met haar tips, aanwijzingen en aanpassingen ben ik nu superblij met de teksten voor mijn site!
Dank je wel Naomi voor de fijne samenwerking!” 

Cats Only Kattenhotel
Ga je op vakantie en zoek je het allerbeste onderkomen voor jouw kat(ten)? Dan ben je bij Cats Only kattenhotel letterlijk aan het juiste adres. Een schitterend gebruiksvriendelijk en fijn hotel voor jouw allerbeste vriend. Eigenaresse Wendy – groot kattenfan – bezorgt jouw kat de tijd van zijn/haar leven. En houdt je dagelijks op de hoogte. Klinkt goed toch? Voor deze sprankelende onderneming mocht ik de webteksten herschrijven. Neem eens een kijkje op: Cats Only
Aangezien ik toch beter ben met katten dan met teksten besloot ik na de workshop ‘Tekst met taart’ waar ik Naomi heb ontmoet om mijn webteksten uit handen te geven. Het is me nogal iets! Vooral omdat het voor een kattenleek, sorry Naomi, niet altijd even makkelijk is om zich te verplaatsen in dat wat ik uit wil dragen, tenminste dat dacht ik. Maar er gebeurde juist het tegenovergestelde. Naomi zag dingen door de ogen van de klant, en zo had ik er nog niet naar gekeken. Na heel veel versies op en neer, kleine dingetje hier, dingetje daar was hij dan toch echt af en ziet mijn website er stukken toegankelijker uit voor mijn klant. Bedankt Naomi voor de prettige, persoonlijke en supersnelle samenwerking!

Ceremoniemeester Lucky Match
Ga jij trouwen? En ben je op zoek naar een sprankelende ceremoniemeester of trouwambtenaar? Dan moet je kennismaken met Michelle van Lucky Match. Met oog voor detail, liefde voor de natuur en een persoonlijke benadering (met taart) maakt zij van jullie trouwdag een topdag. Michelle mocht ik helpen met haar webteksten. Heerlijk om te doen. Neem snel een kijkje op: Lucky Match
Michelle Los – Lucky Match: Schrijven heb ik altijd leuk gevonden, maar nooit durfde ik het echt te laten zien. Met de start van mijn eigen bedrijf en de teksten voor de website moest het er dan toch echt van komen. De enige die ik kon bedenken die mij zou kunnen helpen was Naomi van Tekstbureau Doppie. Mijn eerste versie heb ik heel wat keren gelezen.. zou ze het wat vinden? De feedback van Naomi vond ik erg spannend.. Maar haar reactie was te gek! Ik heb de mail een paar keer gelezen.. Wauw! Ik ben meteen verder aan de slag gegaan. Dit was de sprankeling die ik nodig had! Met de hulp van Tekstbureau Doppie werd het schrijven van mijn webteksten echt een feestje. Als er een mail binnen kwam van Tekstbureau Doppie wist je ‘Er gaat iets gebeuren’! Naomi adviseert, stelt vragen, zet je aan het denken en geeft huiswerk zoals een juf dat doet. Op deze manier blijven de teksten ook echt van jezelf. Hoe fijn is dat! Ik ben er ontzettend trots op dat Naomi en ik een geweldige match waren! En waarschijnlijk heb ik haar in de toekomst nog heel wat keren nodig..”

The Social Good Girl
Ben jij een échte Instagrammer? Dan moet je kennismaken met mijn nieuwe enthousiaste opdrachtgever The Social Good Girl. Sprankelende Amber weet echt alles van Instagram en zet dit socialmedia-account in om jouw business echt te laten groeien. Op haar toffe website kun je een gratis E-book downloaden en je inschrijven voor een spectaculaire webinar. The Social Good Girl= tonnen inspiratie + prachtige onderneming + feestje om voor te schrijven
Check snel: The Social Good Girl
Amber van Leeuwen – The Social Good Girl: “Ik moet zeggen dat ik eerder heb samengewerkt met een copywriter en Naomi is echt de eerste die exact mijn tone of voice kan omschrijven. Heel fijn!”

Wijs in je Lijf
Wijs in je lijf is een praktijk voor lichaamsgerichte coaching en traumatherapie. Vanuit een veilige en stevige basis helpt Sanne jou weer vertrouwen te krijgen in je lichaam,  je veerkracht terug te vinden en (weer) tot bloei komen.  Deze prachtige onderneming heb ik geholpen met het schrijven van de webteksten. Een bijzondere en sprankelende samenwerking.
Sanne van Heumen – Wijs in je Lijf: “Wat ben ik blij en tevreden met de hulp van Naomi. Ik vind schrijven zelf erg leuk, alleen wanneer het op mijn praktijk aankomt, dan wil ik graag dat de tekst op mijn site professioneel is. Daar kwam ik dus zelf niet uit. Iets met een schoenmaker en een leest en zo;-)
Ik wilde dat de tekst aansprekend, vlot en representatief voor mij als persoon was. Want in mijn werk als coach en therapeut wil mijn toekomstige client graag “voelen” wat voor een type ik ben en of we een match zijn. Nou, dat is dus helemaal gelukt.
Wat voor mij de kers op de taart was is dat ik door ook samen te sparren en overleggen ik ook weer nieuwe tips en trucs heb gekregen, zodat ik ook zelf voortaan sprankelender kan schrijven. Kortom, ik heb ook nog eens heel veel geleerd! Ik hoop dan ook stiekem dat ze eerdaags ook schrijfworkshops gaat geven.”

Handmade by Dena
Handmade by Dena maakt voor elk feestelijk moment met heel veel liefde een persoonlijk cadeau. Het was dan ook een feestje om deze fijne onderneming te mogen helpen met de webteksten. Wil je iemand verrassen met een prachtcadeau? Neem dan eens een kijkje op Handmade by Dena.
Anja van Ommen – Handmade by Dena: “Super blij met Naomi van tekstbureau Doppie. Ze kende mij en mijn bedrijf niet maar na wat heen en weer mailen is ze voor me aan de slag gegaan. En ik ben helemaal happy met het eindresultaat. Zojuist de homepagina alvast aangepast en wat heb ik het naar mijn zin. Naomi brengt precies over wat ik voel en bedoel maar het zelf niet met de juiste woorden kon vertellenDank je wel lieve Naomi voor de nieuwe teksten, je geduld en lieve woorden. In 2017 zie je me zeker terug want er gaat iets nieuws komen en ik heb wel geleerd dat ik dit aan jou kan overlaten en er zelf geen tijd meer aan moet verprutsen maar moet besteden aan mijn creativiteit.”

Klas4klas
Op zoek naar een uitdagend, inspirerend en leerzaam lespakket dat van jouw leerlingen ondernemende wereldburgers maakt? Dan is Klas4klas écht iets voor jouw klas! Klas4klas – onderdeel van StartUp4kids – vroeg mij om te helpen met de webteksten en persberichten. Voor mij als leerkracht ontzettend leuk om te doen. Neem eens een kijkje op Klas4klas en wie weet kun jij als ondernemer of particulier iets voor hen betekenen!
Katja Visser – Klas4klas: “Naomi: tekstschrijfster + leerkracht = het gewenste resultaat!
De samenwerking met Tekstbureau Doppie was voor ons dé uitkomst en dé perfecte mix om onze website “Klas4klas” compleet te reviewen. Wij zijn Naomi super dankbaar en hebben er alle vertrouwen in dat leerkrachten overtuigd zijn van de kracht van ons wereldburgerschapsprogramma. Wij zijn het al, maar Naomi heeft het op de juiste manier ‘vertaald’ om iedereen te kunnen overtuigen. Dank je wel Naomi!”

De Elvenhoeve
Een kleinschalig wellnesscenter gespecialiseerd in preventieve zorg. Waar hoogwaardige behandelingen, persoonlijke aandacht en privacy centraal staan. Dat is De Elvenhoeve. En wat heerlijk om het enthousiaste en kundige team te hebben mogen helpen met persberichten en social media. Nieuwsgierig? Ga snel naar de website van De Elvenhoeve en boek een behandeling!
Monique Borsboom – eigenaresse van De Elvenhoeve:  Tekstbureau Doppie verzorgt sinds een half jaar onze persberichten en de opzet van onze Facebookpagina’s: De Elvenhoeve en GreenTouch Education. Voor onze samenwerkingsverbanden zoeken wij altijd naar partners welk hun producten en diensten leveren tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en welk hun vak met veel passie en plezier uitoefenen, omdat wij de overtuiging hebben dat dit zich uit in de resultaten. Naomi en dus haar resultaten hebben dit absoluut!”

Oktoberdots
Bij Oktoberdots ben je niet alleen aan het juiste adres voor prachtige papierwaren – ikzelf heb heel veel stationery geshopt bij deze geweldige winkel – maar ook voor een kickass web- en logodesign of huisstijl kun je bij Oktoberdots terecht. Voor deze sprankelende onderneming mocht ik een persbericht schrijven om de najaars- en wintercollectie te promoten. Een feestje om te doen. Neem snel een kijkje op de website van Oktoberdots en laat je verrassen!
Babet van der Made – eigenaresse Oktoberdots: “Zodra ik dacht aan het laten schrijven van een persbericht, dacht ik aan Naomi van Tekstbureau Doppie. Ik “ken” Naomi al een beetje en zij mijn bedrijf, dus dat maakt het een stuk makkelijker om de juiste toon voor het bericht te vinden. Dat lukte haar dan ook meteen. Na wat korte zinnetjes van mij over het onderwerp, kwam ze na een paar dagen al met een geweldig stuk waar ik zelf meteen enthousiast van werd. Het leest lekker en past perfect bij mijn doelgroep, ik ben helemaal tevreden!”

Azotod
Azotod. Hét muziekpodium van Leidsche Rijn. Vleuten en De Meern. Een muziekpodium waar jaarlijks de allerbeste live acts en dansfeesten voor jong en oud worden geprogrammeerd, georganiseerd en gepresenteerd. En met veel plezier mag ik dit enthousiaste team helpen met de social media content, persberichten en webteksten. Een swingende opdracht pur sang. Check de website van Azotod voor meer info!
Marcel van der Hoeven – marketing Azotod: “Azotod werkt sinds kort samen met Tekstbureau Doppie. Naomi is met haar enthousiasme fijn om mee samen te werken. Ze komt niet alleen met leuke teksten, maar ook met een schat aan ervaring omtrent online marketing. Met haar tomeloze inzet blijft ze verrassen!”

Julia Peine Deutsch Coach
Deutsch Coach Julia Peine helpt jou met liefde en plezier op een creatieve en speelse manier de Duitse taal eigen te maken. Of je nu boeken wilt vertalen, zaken wilt doen in Berlijn of gewoon je Duits wilt upgraden. Julia zorgt ervoor dat jij viel SpaB in het leren krijgt! Voor deze bijzondere onderneming heb ik de webteksten mogen schrijven en dat was sehr toll! Wil je meer weten over Julia en haar diensten? Check de website Julia Peine!
Julia Peine Deutsch Coach: “Naomi heeft voor mijn website de teksten geschreven. En dat zijn niet zo maar teksten. Nee, Naomi wil echt weten wie voor haar zit en wat het verhaal achter de persoon is. Dat vind je ook in haar teksten terug. Deze zijn echt zo als of ik het had zelf geschreven (behalve dat ik het nooit zo goed had kunnen verwoorden). Ik krijg alleen maar complimenten voor de teksten. Iedereen vindt ze sprankelend en voor al goed bij mij passend. Mijn website valt echt op en is iets bijzonders in mijn branche en de teksten zijn een belangrijk onderdeel van een website. Ik vond ook de samenwerking met Naomi erg prettig. Ze is er altijd voor je een geeft je goede tips. Dus ben je op zoek naar iemand die echt jouw wensen qua teksten begrijpt en op een super mooie manier omzet dan ben je bij Naomi aan het juiste adres!  Bedankt voor de sprankelende samenwerking Naomi!”

Leukeregenjasjes.nl
Webwinkel Leukeregenjasjes.nl – onderdeel van Leukenmeer.nl – is het enige verkooppunt in Nederland voor de fantastisch leuke vrolijke en kwalitatief zeer goede regenjasjes van het Franse merk Hublot. Hiervoor heb ik een persbericht mogen schrijven, wat ontzettend leuk was om te mogen doen. En als je enthousiast wordt van een product waarover je schrijft, zodat je het zelf wilt shoppen…dan weet je dat je goed zit! Weer of geen weer: de allerleukste regenjassen shop je bij Leukeregenjasjes!
Ingrid Scheffer-Bakker – eigenaresse van Leukeregenjasjes.nl: “Hele fijne samenwerking, duidelijke communicatie en een geweldig resultaat. Hoe sprankelend en enthousiast wil je het hebben? Nou, precies zo! Helemaal tevreden #bigsmile Groetjes, Ingrid”

StartUp4kids
Vrijwilligersorganisatie StartUp4kids zet zich in voor kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden. Middels geweldige initiatieven – bijvoorbeeld Klas4Klas – zamelen zij geld in voor allerlei goede projecten. Op zondag 18 september organiseert de stichting XtraRun4Kids Damloop MINI en hiervoor zoekt ze 100 enthousiaste en sportieve kinderen die 0,6 of 2,2 kilometer willen hardlopen voor het goede doel. Een prachtinitiatief waar ik het persbericht voor heb geschreven. Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje op StartUp4kids!
Yvonne Roeterdink – vrijwilliger bij StartUp4kids: “Ontzettend blij met jouw expertise voor het persbericht van ons evenement XtraRun4kids Damloop MINI. Geweldig gewoon! Ontzettend bedankt Naomi voor jouw kennis en contacten! Ook namens alle vrijwilligers van StartUp4kids, lieve groet, Yvonne.”

Woonwinkel Siep
De prachtige woonwinkel Siep maakt letterlijk en figuurlijk al je woondromen waar. Interieurstyliste Inge weet als geen anders wat er bij jou en bij jouw casa past. Voor deze fijne onderneming mocht ik een persbericht schrijven en meedenken over de ‘over ons’-pagina. Ook help ik Inge met de nieuwsbrieven en blogs. Leuk!  Neem snel een kijkje op Woonwinkel Siep.
Inge Wenker – eigenaresse en interieurstyliste van/bij Woonwinkel Siep: “Naomi heb ik helaas nog niet persoonlijk ontmoet, maar het contact wat ik online met haar heb gehad was zo bruisend en enthousiast dat ik het gelijk aan durfde om haar een persbericht voor mij te laten schrijven. Met het beantwoorden van een paar vragen heeft ze een enthousiast verhaal geschreven dat ik kon gebruiken als persbericht. Daarnaast heeft ze voor ons ook naar onze over ons pagina gekeken en mij geholpen om mijn unieke verhaal helder te krijgen. Naomi erg bedankt voor je hulp!”

Restaurant Balijepark
Restaurant Balijepark is één van mijn favoriete restaurants. Een exclusief pareltje. Een prachtige woonboerderij middenin een woonwijk bij Doppie om de hoek. Een restaurant waar je je keer op keer culinair wordt verrast. Ik was dan ook in de zevende hemel toen ik hoorde dat ik Balijepark mocht helpen met het schrijven van persberichten en content mocht aanleveren voor de nieuwsbrief. Een feestje om te doen. Wil jij je ook culinair laten verrassen? Ga dan snel een keertje eten bij Balijepark!
Julien van Stokkem – chefkok en eigenaar van Balijepark: “Naomi is super enthousiast en weet waar ze over schrijft. Ze reageert snel en haar teksten zijn fris & fruitig! Als lekkerbek is ze voor Balijepark een goede aanvulling op tekstueel gebied.”

Cardcetera
Cardcetera is dé webshop voor de allerleukste kaarten. Je slaagt hier voor allerlei soorten vrolijke, gezellige en ingetogen kaartjes. De webshop is nu ook in het Duits en om die reden heb ik Cardcetera geholpen met een redactioneel. Erg leuk om te doen! Wil jij ook de allerleukste kaarten shoppen? Ga dan snel naar Cardcetera!
Astrid Habraken – van Esdonk – eigenaresse van Cardcetera: “Naomi’s enthousiasme was voor mij de reden om haar te vragen een persbericht voor mij te schrijven. Over een lastig onderwerp meteen! Na een eerste versie besloten we het samen over een andere boeg te gooien: geen persbericht, maar een redactioneel stuk. Dat bleek een goede keuze en Naomi schreef een mooi stuk! Enthousiast en interessant en ook nog goed geschreven. Iets dat ik zelf erg belangrijk vind. Dank je wel voor je enthousiasme en je inzet – ik ben erg tevreden!”

Happy Paper
Happy Paper is een prachtige webshop met papierwaren waar je héél happy van wordt! Voor deze winkel mocht ik het persbericht verzorgen. Echt heel leuk om te doen, vooral omdat ik hier graag zelf ook shop! Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar Happy Paper!
Lian van Dijk – eigenaresse van Happy Paper: “Naomi voelt precies aan wat je wilt overbrengen in een tekst. Ik ben zeer tevreden!”

Confetti op Tafel
Confetti op Tafel is de trendy en leuke webshop waar je aan het juiste adres bent voor knutselspullen, knutseltips, workshops en kinderfeestjes. Deze fijne onderneming help ik met de webteksten, de nieuwsbrieven en blogs. Erg leuk om te doen! Meer weten? Kijk dan op Confetti op Tafel.
Annie Nederend – eigenaresse van Confetti op Tafel: “Ik heb afgelopen maand mijn nieuwsbrief en blogs door Naomi laten nakijken. Het moest sprankelender worden en natuurlijk de fouten er uit worden gehaald. Naomi maakte mijn tekst in één keer sprankelender. Het blijft je eigen tekst maar dan wel beter omschreven. Zo fijn om te zien dat je haar een tekst stuurt en je krijgt daarna een mail terug met een veel beter geschreven tekst!! Hier zal ik zeker nog vaak gebruik van gaan maken!”

Sien en Co
Sien en Co – een heerlijke webshop met allerhande knutselartikelen, ideeën en tips. En met hippe, stoere en uitdagende knutselpakketten voor meisjes én jongens. Als juf word ik hier natuurlijk heel erg blij van. Knutselen is namelijk goed voor onder andere de motoriek, expressie, fantasie en creativiteit van een kind. Deze vrolijke onderneming mocht ik helpen met het (her)schrijven van de ‘over ons’-pagina en ook heb ik een persbericht gemaakt. Hartstikke leuk. Neem snel een kijkje op Sien en Co.
Gea Harkema-Simons – eigenaresse van Sien en Co: “Een super gave “over mij” tekst, zo’n tekst die eruit springt en iemand doet glimlachen, dat was de eerste opdracht voor Naomi. Niet makkelijk lijkt mij zo, maar Naomi wist mijn eigen tekst in één keer om te toveren tot het volmaakte verhaal. En ik ben er meer dan tevreden over. Ook de tweede opdracht was zo klaar, een persbericht. Naomi wist gelijk mijn idee te vertalen naar een geweldig persbericht. Ik weet zeker dat ik in de toekomst Naomi nog vaker om hulp zal vragen.”

Chital
Chital – webshop en blog – is een prachtige webwinkel met de allermooiste lifestyle- en woonaccessoires die eigenaresse Sanne op één van haar avontuurlijke reizen heeft gevonden. Ik ben groot fan! Voor Chital heb ik een persbericht geschreven en dat was een feestje om te doen. Neem snel een kijkje op Chital.
Sanne Goede – eigenaresse van Chital: “Het gebeurt niet vaak dat ik in één keer tevreden ben, maar het persbericht van Naomi was in één keer raak! Spot on! Onze eigen input voor het persbericht wist Naomi perfect te verwerken tot een vrolijk en boeiend persbericht. Ik zou het zelf niet zo voor elkaar hebben gekregen. Soms is het ook goed om er iemand anders dan jezelf er naar te laten kijken. Iemand met frisse blik en die heeft Naomi zeker. Na het lezen van het persbericht was ik zelf meteen helemaal enthousiast! Van wie is die leuke webwinkel? Maar o, dat ik ben ik zelf! Heel grappig om het zo te ervaren. Kort samengevat; de teksten van Naomi zijn sterk geschreven, hebben een duidelijke structuur en opbouw, een goede samenhang, mooi taalgebruik, en zijn vrolijk en pakkend geschreven. Het persbericht is alles waar ik vooraf op hoopte. Ik ben heel tevreden en zou Naomi zeker nog vaker inschakelen!”

Margriet van Genuchten – Praktijk voor Psychotherapie
Margriet van Genuchten is psychotherapeute en werkt vanuit de Gestalt- en Contextuele benadering. Ik heb haar mogen helpen met het (her)schrijven van de websteksten. Voor meer informatie: margrietvangenuchten
Margriet van Genuchten: “In de prettige samenwerking met Naomi is mij opgevallen hoe goed zij in staat is om zich in te leven in mijn specifieke wensen, de juiste sfeer weet te creëren en daaraan vorm geeft. Haar aanvullingen en veranderingen in de tekst hebben een bijzondere meerwaarde opgeleverd in de leesbaarheid en samenhang van wat ik mijn website bezoekers wil vertellen. De combinatie van haar parate kennis en warme betrokkenheid hebben geleid tot een prachtig samenhangend geheel. Ik kan dan ook eenieder aanraden Naomi in te schakelen bij het schrijven en redigeren van teksten.”

Dutch Hydroponic Solutions
Dutch Hydroponic Solutions is het antwoord op unieke en geavanceerde kweeksystemen voor mensen die geen tuin hebben en toch graag groente of kruiden willen kweken. Dit jonge en leuke bedrijf heb ik mogen helpen met het (her)schrijven van de website. Voor meer informatie: hydroponic-solutions!
Kees Vervoort – eigenaar Dutch Hydrophonic Solutions: ” Voor de website van ons eigen kweeksysteem hadden wij zelf al het een en ander geschreven, maar de juiste’ tone of voice’ konden wij niet helemaal vinden. De website moet de consument EN de zakelijke markt enthousiast maken En het moet informatief zijn. Gelukkig kon Naomi ons helpen en dat is maar goed ook! Naomi heeft precies verwoord waar wij niet uit kwamen en wist van ons warrig verhaal een lekker lopend geheel te maken. De teksten zijn nu perfect voor beide doelgroepen. De samenwerking met Naomi verliep erg prettig, ze denkt met ons mee, toont initiatief en komt met ideeën waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Dank je wel Naomi, we zullen jouw schrijfhulp nog wel vaker gaan inroepen!”

Het Joepspel
Het Joepspel is een kleurrijke en beeldende set kaarten, waarmee kinderen die moeite hebben met de tafels – middels ontelbaar veel leuke en leerzame spelletjes – de keersommen kunnen leren en automatiseren! Met veel plezier heb ik de enthousiaste bedenkers geholpen met een sprankeling in de webteksten, de handleiding en het persbericht! Voor meer informatie: Joepspel!
Het persbericht staat op de site van Rekels.nl – klik hier om het te lezen.
Inge Verloop & Jeanette Kan – bedenkers van het Joepspel: “We hebben Naomi gevraagd ons te helpen met het schrijven van de teksten, omdat zij een achtergrond in het onderwijs heeft. Daardoor weet zij haar teksten goed aan te laten sluiten op onze doelgroep. De communicatie verloopt prettig en we zijn heel erg tevreden over de teksten. Lekker sprankelend en enthousiast. We zijn er super blij mee!”

Verloskundigenpraktijk Vita Nova
Nieuw leven begint bij Vita Nova. Deze verloskundigenpraktijk uit ‘s-Hertogenbosch staat aanstaande gezinnen met veel zorg, toewijding en liefde bij tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Een deskundig, professioneel en warm team staat voor je klaar. Voor deze prachtige praktijk heb ik de webteksten herschreven. Neem een kijkje op: verloskundigendenbosch!
Lieke van Hout – verloskundige bij Vita Nova: “Ik heb Naomi gevraagd mee te denken meer betrokkenheid te creëren in de tekst van onze website. Dit heeft ze professioneel en zeer gevat uitgewerkt. Het was erg leuk om samen te werken met iemand, die door kleine aanpassingen te doen, warmte in een bestaande tekst weet te brengen. Naomi is ontzettend sterk met taal, duidelijk in haar communicatie en reageert snel op wensen en ideeën. Haar inspiratie en kritische blik was precies wat ik zocht!”

Switch for your Image
Bij Switch for your Image ben je van harte welkom in de gastvrije salon voor haarstyling, kleur- en stijladvies. De vrolijke, zorgzame en professionele Katja Jaspers bezorgt jouw een ultiem feelgood moment. Bij Switch for your Image wordt er gekeken naar wat bij jou past en niet naar de trends. Deze bijzonder leuke onderneming heb ik geholpen met het schrijven van de webteksten. Kijk snel op switchforyourimage!
Katja Jaspers – trotse eigenaresse van Switch for your Image: “Naomi voelde mij goed aan! Wat ik in mijn hoofd had zitten, zette ze zo op papier. Daardoor was de klus zo geklaard en mede ook door de snelle reacties via de mail. De spreuk “Dolce far niente” was precies wat we nodig hadden om de sfeer die ik wil uitstralen naar voren te laten komen. Top! Bedankt Naomi van Tekstbureau Doppie voor de fijne samenwerking.”

Juf, mag ik kunst maken?
Juf, mag ik kunst maken? verzamelt de leukste kinderwijsheden en brengt deze in beeld. Bijzondere, ontroerende en hilarische uitspraken van kinderen worden verzameld door initiatiefnemer Janneke Valstar, geïllustreerd door Agnes Loonstra en gedeeld met het publiek op social media. Vanaf nu zijn er ook unieke postkaarten en een verjaardagskalender met de allerleukste quotes te koop in de webshop. Ik heb Juf, mag ik kunst maken? geholpen met het schrijven van het persbericht. Ontzettend leuk om te doen, vooral omdat ik zelf regelmatig uitspraken van mijn leerlingen instuur – en twee uitspraken zijn ook daadwerkelijk in beeld gebracht! Kijk snel op Jufmagikkunstmaken en geniet!
Janneke Valstar – initiatiefnemer Juf, mag ik kunst maken? ” Erg leuk om samen te werken met Naomi, die ook een grote passie voor taal & onderwijs heeft, net als Juf, mag ik kunst maken? Dat merk je in haar betrokkenheid, plezier en enthousiasme. Dit lezen we ook terug in haar teksten die ze geschreven heeft voor ons persbericht, en in haar vlotte reacties via de mail. We zijn er heel erg blij mee!”

Streekvol
Streekvol staat garant voor pure heerlijkheden: een webwinkel waar je smaakvolle pakketten met streekproducten kunt bestellen. Voor Streekvol schrijf ik met liefde en plezier de teksten voor de website: streekvol en help ik de enthousiaste eigenaars met het opstellen van mailings en persberichten.
Manon van Schijndel – eigenaresse Streekvol: ” Voor teksten voor onze nieuwe webshop in streekproducten dachten we direct aan Naomi. Haar enthousiasme en betrokkenheid inspireerde ons en door ons enthousiasme werd Naomi geïnspireerd. De teksten lagen altijd binnen de gestelde deadline en precies volgens opdracht in ons digitale postvak.”

Bus van Zus
Bus van Zus is een uniek cateringconcept. Anne Slippens bereidt en serveert (h)eerlijke lekkernijen vanuit een prachtige oldtimerbus. Ook verzorgt ze creatieve workshops met Klus bij Zus.Voor dit hippe en leuke bedrijf verzorg ik de teksten op de website en schrijf ik de persberichten. Voor informatie en inspiratie zie busvanzus!
Anne Slippens – eigenaresse Bus van Zus: “Tekstbureau Doppie schrijft de benodigde teksten voor mijn bedrijf, dit zijn o.a persberichten, teksten voor flyers en mijn website. Naomi is altijd ontzettend snel met haar reacties op mijn verzoeken en ze schrijft precies de teksten die ik niet uit mijn pen krijg! Ze is professioneel, gevat en zeer sterk met taal, kortom heel prettig om mee te werken!”

Promodeals B.V. – Jouwaanbieding.nl
Promodeals is de onmisbare schakel tussen adverteerder en consument. Het verzorgt de commerciële exploitatie van drukbezochte websites, met name in het e-commerce
segment. Voor Promodeals en dochteronderneming jouwaanbieding.nl schrijf ik onder andere promotieteksten, zowel in het Nederlands als in het Engels en verzorg ik blogs voor diverse onderwerpen. Voor meer informatie, check  jouwaanbieding en promodeals!
Twan Pulles – eigenaar Promodeals: “Samenwerken met Naomi staat garant voor een professioneel resultaat met een ‘personal touch‘. Vol enthousiasme en creativiteit brengt Naomi iedere klus tot een bijzonder eindresultaat. Zelfs teksten over de meest saaie onderwerpen laat Naomi stralen door haar unieke taalgebruik; een absolute aanrader.”

Tas Keramiek
Voor Tas Keramiek verzorg ik de teksten voor de website, social media, persberichten, folders en visitekaartjes. Tas Trendy Keramiek is een hippe pottenbakkerij met een bijzonder mooie collectie! Nieuwsgierig? Check taskeramiek of neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Tas Keramiek!
Natasja Schrijvers – Tas Trendy Keramiek: “Toen Naomi startte met haar tekstbureau, begon ik ook net met mijn pottenbakkerij. En iemand met een pottenbakkerij heeft geen kaas gegeten van tekst maar wel van klei ;-)!De samenwerking was geboren. Het leuke van Naomi is dat zij goed kijkt naar het type bedrijf en naar het persoon achter het bedrijf. Daar past zij haar tekst op aan. Naomi is een enthousiast persoon met veel creativiteit en flexibiliteit. Kortom een fijn tekstbureau om mee samen te werken! En wat mij betreft mag die samenwerking lang duren!”

 

© Tekstbureau Doppie 2013-2018