IJskoud de lekkerste
Wil je mango, bloedsinaasappel of citroen?
Ga je voor tiramisù, limoncello of pistache-oreo? Durf je haring, bieten of smurfen te proeven? Of heb je liever oldskool en veilig aardbei, vanille of chocola? Het schrijven van een sprankelende tekst is te vergelijken met het kiezen van een bolletje (of meer) ijskoude zomerse heerlijkheid. De ene opdrachtgever wil de tone of voice fris en fruitig houden, voor de andere klant mag het ietwat edgy zijn en weer een andere baas houdt h…et liever formeel zonder al te veel franje. De keuze aan smaken en stijlen is reuze: er is voor elke onderneming wat wils. Soms worden er totaal verschillende smaken op een hoorntje gezet en ontstaan er uitdagende combinaties. En dat smaakt uiteraard naar meer. Doppie zorgt voor een lekker (bekkend) eindresultaat als het om het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven of blogs gaat. Wat mag het voor jou zijn?
© Tekstbureau Doppie 2015
Geef een reactie