Aap uit de mouw

Groep 3a is momenteel erg druk met het tropische juffen- en meesterfeest, want over een weekje is het zover.

Op de lijst met wat we gaan doen, komt elke dag wel weer een zomers spel bij. Zo gaan we hoelahoepen, limbodansen, snoephappen, kokosnoten gooien (neppe welteverstaan) en spelen we flaBINGO, waar je bij een valse flaBINGO op één been een liedje moet zingen. Logisch.

Tot die tijd knutselen mijn lieve leerlingen papegaaien, ananassen, aapjes en andere versieringen en houden ze hun lades angstvallig voor me dicht. Als ik eraan kom, stoppen ze met smiespelen en ik mag ook al niet in de tassen gluren. Wat zijn mijn lieve leerlingen nog meer van plan? Nog zeven nachtjes slapen en dan komen er heel veel apen uit de mouw.

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *