Al 9 jaar een paar

80s

Wie had dat ooit gedacht.

Doppie en Robpie. Al 9 jaar een paar. Elkaar ontmoet op het werk bij RTL. Eerst niks van elkaar willen weten. Oké, ik wilde niks van ‘die rare gozer met die achterlijke kleding’ weten. En toch gebeurde er iets. Een klik. Een vonk. En een semi-date, want we moesten toch allebei acte de présence geven op de verjaardag van een collega. En dat Rob die nacht zijn trein ’toevallig’ miste, leidde uiteindelijk tot dikke verkering, samenwonen, een huwelijk, een huis. Soms kan ik hem wel achter het behang plakken en krijgt hij mij in no time op de kast. Maar hij is wel degene die er altijd voor me is, mij onwijs laat lachen, mij troost, mij steunt – voornamelijk in al mijn doldwaze Doppiedingen, schoolse zaken en allerhande mooie en minder mooie projecten – en onvoorwaardelijk van me houdt. Gewoon om wie ik ben. En dat is heel fijn. Daarom wil ik even zeggen: Lieve Rob, alles is liefde. I love you!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *