Wollen huwelijk

wollen huwelijk Tekstbureau Doppie

Bam!

Vandaag 7 jaar – voor de wet – getrouwd met de allerliefste slechtgenoot ever.

Ik zie mezelf nog haastig langs de Zeeman racen die woensdagochtend, omdat ik geen onderjurkje had. Net op tijd kwamen we bij het stadhuis aan – mét ontplofte coiffure – om als een nummertje te worden getrouwd. Daar stond ik dan in mijn witte cocktailjurkje. ‘Gelukkig hebben we het foute feest nog over een paar maanden,’ dacht ik semi-teleurgesteld.

Maar buiten wachtte een geweldige verrassing: mijn toenmalige groep 3 – momenteel tweedeklassers op het VO – stond bij de ingang van het stadhuis (mede mogelijk gemaakt door Ceremoniespreker Lucky Match). Deze lieve leerlingen zongen en juichten ons uitbundig toe. Een kers op de bruidstaart!

Vandaag dus zeven jaar een wettelijk paar. Een wollen huwelijk, lekker knus. En dat gaan we natuurlijk vieren. In de bloedhitte. Maar zonder gestress, mét onderjurkje en een niet-uitgezakt kapsel. Hoera!

© Tekstbureau Doppie 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *