Als je haar maar goed zit

Tekstbureau Doppie - als je haar maar goed zit

Doppie is groot fan van de coiffeur.

En daarom laat ik mezelf zo nu en dan haartechnisch onder handen nemen. Bij een gerenommeerd lokkeninstituut. Eentje waar je wat meer betaalt, maar waar je geen luizen krijgt (waargebeurd verhaal- een aantal ouders uit groep 3 destijds shopte nog de bestrijdingsmiddelen) Enfin. Als ik
een premièreparty heb, of een bruiloft ga ik naar mijn knipvrienden voor een was- en vlechtbeurt. Zo ook afgelopen zaterdag voor een weddingfuif van een dierbare vriend. Lekker in de stoel, hoofdmassage, tijdschriftje, kopje thee en wegdromen terwijl je eens goed onder handen wordt genomen. En terwijl de schuifspeldjes op mijn hoofs worden vastgepind, krijg ik idee na ingeving voor mijn bedrijf. Hoofdzakelijke inspiratie. Twee vliegen in één beautyklap. Er is dus geen haar op mijn hoofd die denkt om de kapper op te geven, want zelfs tijdens relaxmomentjes krijg ik de beste ideeën voor sprankelende teksten!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *