And the winner is…


Wauw wauw wauw!

Doppie is helemaal stil van de stapel kaarten en attenties die ze heeft mogen ontvangen voor de vierde verjaardag. Alle inzendingen vond ik creatief, sprankelend, glitterend en raakten me. Die vier lucky ones kiezen? Nee, dat kon ik niet. Daarom heb ik notaris Piet Roberto gevraagd de winnaars van de Doppie-giftbox uit te zoeken.

Dus lieve Maud, Darja, Annie en Sanne: van harte gefeliciteerd met jullie hysterische over-the-top surprisebox. Have fun with it!

Kleine Finne (3 jaar oud) heeft ook een prijsje gewonnen: zij verraste mij met een echte Frozen-kaart én letterkoekjes. Dus lieve mama Marloes – er komt ook iets jullie kant op.

Weet je wat, ik verblijd alle andere inzendingen ook met een kleine gezellige Doppie-verrassing. Gewoon omdat het kan en wie jarig is trakteert iedereen. Zo ben ik. Hoppakee.
De notaris helpt me wel met het inpakken en versturen hahaha

Dus lieve winnaars – want dat zijn jullie allemaal vanwege het feit dat jullie tijd en moeite nemen om mij te feliciteren – mail even je adres naar naomi@tekstbureaudoppie.nl en dan stuur ik binnenkort een leuk pakketje naar je toe. Hieperdepiep hoera!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *