Broertje op bezoek

Tekstbureau Doppie - broertje op bezoek
Op een gure ochtend in de herfstvakantie zo’n twee weken geleden,

belde ik nietsvermoedend naar hometown Veghel om te vragen of het leven daar in het Brabantse land nog steeds zo goed was.
En dat was het blijkbaar, aangezien mijn broertje de telefoon opnam! Als verrassing was hij even van het eiland af – oké nu klinkt hij als een zware crimineel, maar de middelste van de Smits kids woont en werkt als piloot op Curacao – en verblijdde hij het thuisfront met een tropisch bezoek. Alleen mijn vader en Olger waren op de hoogte.

Zo fijn dat ik Maurice weer heb mogen zien en omhelzen! Zo fijn voor mijn ouders dat ze hun kroost weer even compleet hadden. Dit soort momenten, dit soort verrassingen betekenen ongelooflijk veel voor mij.

Doppie is heel trots op haar broertjes. Dat wisten jullie allang. Maar ik wilde het toch nog even gezegd hebben.

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *