Dagje NOT


Een gekakel van jewelste met zo’n duizend leerkrachten.

Eén groot kippenhok was het in de Jaarbeurs, waar afgelopen week de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling)​ plaatsvond. Daar moest Doppie natuurlijk bij zijn. En dus toog ik gezellig met collega’s Elly​ en Gerjanna​ op een frisse zaterdagmorgen naar de hal der hallen.

De NOT was aan.

In twee uur tijd hadden we vier tassen vol inspiratie verzameld. Van puzzelboekjes tot boekenleggers, van stressballen tot leesboeken, van vragenklappers tot rekenbingo’s, van praatkaartjes en kanjerkleurplaten tot posters en spreekbeurtenhulpjes. We hebben meerdere malen onze badges laten scannen voor toffe prijzen, we hebben aan het onderwijsrad van fortuin gedraaid en als klap op de vuurpijl werden we verblijd met een heus lespakket over ‘de kip en het ei’. Geweldig toch? Ook hebben we enthousiaste standhouders gesproken en bijgekletst met (on)bekende collega’s. Kortom: het was genieten en verwonderen van stand A to Z.

Morgenochtend in de kring deel ik alle goodies aan mijn lieve leerlingen uit en in de middag zullen we onderzoeken waar eieren vandaan komen. Lekker nagenieten dus.

Dag NOT, je was weer leuk en creatief. Tot over twee jaar!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *