Dat is mijn wens

Tekstbureau Doppie - Dat is mijn wens
Een roodharige Disneyzeemeermin zong destijds over haar grootste wens:

mens worden en dus bij haar prinselijke geliefde te kunnen zijn. Het klonk heel simpel, maar dat was het niet. Toch bleef de sirene dromen, fingers crossen en hopen. En ja hoor, na strijd met zeeheksen en zeevaders is haar wens uitgekomen. *pinkt een traantje weg*

Het is heerlijk om wensen te hebben. Een Arabische prins met vliegend tapijt kreeg er drie van een blauw genie. Jij hebt misschien één grote wens of een paar kleintjes. Maar van dromen over de toekomst word je altijd zo happy als één van de zeven zingende dwergen. Lijstjes te maken waarop staat wat je allemaal nog wilt bereiken. Plannen maken wat je allemaal wilt doen. Routes uitstippelen van paden die je nog wilt bewandelen. Waar wil je nog naartoe? Wat wil je nog ontdekken, beleven, proeven, bewonderen? Voor jezelf of voor je sprankelende onderneming? Wat is jouw wens?

Woensdag = wensdag, dus neem een momentje voor jouw wens! Want als het Ariël, Ali en alle Disneykarakters lukt, lukt het jou ook om jouw wens in vervulling te laten gaan!


© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *