De Doppie Partij


Vandaag hobbelt Doppie naar de stembus.

Nou ja hobbelt, ik zweef eerder. Want van al die stemwijzers werd ik echt niks wijzer. Elke partij heeft goede en minder goede standpunten. Dus waarop moet ik stemmen? Focus ik me enkel op het onderwijs of neem ik ook ZZP, ouderenzorg en milieu mee? Conclusie: er is geen enkele partij waar ik 100% achter sta.

En daarom heb ik speciaal voor vandaag mijn eigen partij opgericht. Eentje die aan al mijn eisen voldoet. Eentje waarmee ik me van A tot Z kan identificeren. Eentje met idealen en werkbare plannen. Met veel creativiteit, gezelligheid en debatteren met een kopje thee. Met sprankelende standpunten en schrijfakkoorden waar je heel vrolijk van wordt! En met een roze logo met flamingo’s. Zo’n partij dus!

Dames en heren: stem vandaag dus op de Doppie partij. Want zeg nou zelf…een leven vol glitters, Tony Chocolonely en kick ass content dát is pas goed voor ons landje!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *