De passie van Pèlle

Tekstbureau Doppie - de passie van Pelle
Gli Azzurri. La squadra azzurra.

Ze zijn mijn nummer één. En dat komt mede door het volkslied. Wat een passie. Eenheid. Teamspirit. Wat een vaderlandsliefde op de tribune. Deze boys from Italy zou ik het liefst allemaal in een doosje willen doen. Of sturen naar een grote Toscaanse villa voor een kookshow met la Doppie. Bunkeren met Buffon, koken met Chiaccherini, eten met Edèr, de passie van Pelle. Dat zijn smakelijke hapjes. Lusten voor het oog. En de maag. Spaghetti, bombolotti, caprese en pollo alla Romana. Hun lievelingsgerechten. We koken met plezier. Con amore. We dansen, we lachen. We genieten. Special guests Totti, Maldini, Pirlo en del Piero schuiven ook gezellig aan en delen de beste famiglia recepten. Ik zie het al helemaal voor me. Een gran d’Italia festa. Samen met mijn kampioenen. Mijn fratelli. Die keer op keer opstaan. En hoe. Italia s’è desta.

PS Over die penalty’s van gisteren hebben we het niet meer.

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *