De week van het geld


Mijn geweldige retro voetbalkantinebord van Misceaup doet momenteel dienst als groep 3a prijslijst.

 

 

Want het is de Week van het Geld. En dat betekent sparen, beleggen, spenderen en ook een beetje oplichten.

Mijn lieve leerlingen vinden dit geldspel (=rekenen) helemaal geweldig! En de juf ook. Want Doppie zit als een echte bitchy bankier achter de kassa om dit project in goede financiële banen te leiden. En ja, ik word er stiekem rijk van. Met nep-geld welteverstaan, maar dat mag de pret niet drukken.

Ik ga me vandaag – ik val in voor mijn gouden duo – weer focussen op woekerrentes en Ikea-vershoudzakjes vol plastic euro’s. Ik ga weer heerlijk lesgeven deze ochtend.

Fijn weekend!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *