Doen waar je gelukkig van wordt


Daar staat Doppie dan.

Ergens in een tuin in de jaren tachtig. Een mini playbackshow aan het opvoeren. Iets doen wat ik hartstikke te gek vind. Iets doen waar mijn hart een sprongetje van maakt. Iets doen waar ik gelukkig van word.

Die zoektocht naar iets doen waar je gelukkig van wordt, was er bij mij eentje met hobbels, omwegen en grote bochten. Beroepen als actrice, prinses, kapster, kinderpsycholoog, rechter, filmster of kinderarts passeerden de revue. Verschillende studies werden succesvol afgerond. Maar toch bleef ik onrustig, had ik mijn bestemming nog niet bereikt. Dat resulteerde in een aantal maal switchen, mezelf blijven ontwikkelen en vooral mezelf uitdagen.

Het betekende harde levenslessen, en mijn doel bereikte ik met vallen en opstaan. Maar het was wel mijn hart volgen. Om uiteindelijk te doen waar ik zo gelukkig van word. Met sprankelingen, klikken en creativiteit.

En of ik nu met een grote glimlach les geef of een stukkie tik, ik kan nu zeggen dat echt iets doe waar ik zielsgelukkig van word. Net als playbacken trouwens….#wordtvervolgd

 

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *