Dop de Bouwer


Zie Doppie hier eens prinsheerlijk zitten!

Op die te gekke stoel van dat geweldige Zweedse woonwarenhuis. Een leesplekje bij het raam. Voor die heerlijke relaxmomentjes.

Ja ja, ik heb het weer op mijn restyle-heupen gekregen. En dat betekent: alles moet anders. Dus wij waren afgelopen week dagelijks te vinden op de meubelboulevard, bij online woonwinkels en zelfs de klusparadijzen en plaatselijke tuincentra. Even lekker wat anders in onze casa.
Een frisse wind, een nieuwe kleur, je kent dat wel…

Geloof het of niet: deze stoel heb ik zelf in elkaar getimmerd. De salontafeltjes heb ik ook zelf in elkaar geschroefd. En met het tv-meubel ben ik druk bezig. Dat is geen taak voor Piet ’twee linker klushanden’ Roberto. Dit is een taak voor Dop de Bouwer.

Kunnen wij dat maken? Nou en of!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *