1 jaar EJHKJEK?

 

 1 jaar EJHKJEK

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw… taart en sushi kom maar gauw!

 

 

 

De reden: een jaar geleden is mijn columnbundel uitgekomen! Hoera! ‘Eh…juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?’ Uitgeverij Pepper Books is een verzameling van mijn columns voor @trouw.deverdieping en Juf & Meester plus nieuw werk.

Over mijn belevenissen als leerkracht van groep 3, de bovenbouw, over waardevolle gastlessen, onzinnige activiteiten, stakingen, schoolreisjes, boeken lezen, werkdruk, en vooral de kijk van mijn lieve leerlingen op de wereld. Fijne anekdotes met een kritische noot tussen de regels door. Wat een eer dat deze verhalen zijn gebundeld!

Vandaag proost ik dus op mijn tweede boek van vorig jaar. Want ook door mijn columnbundel zijn er veel onderwijsdeuren opengegaan. Mooie uitdagingen die ik maar al te graag aanga.
Vandaag sta ik dus even stil bij dit succes en geneer ik me lichtelijk voor de verwaaide beachfoto’s. Maar hee, wij leerkrachten zijn ook maar mensen!

Recensies – de allerleukste, de allerliefste en heel veel vijf sterren – werden geschreven, ik werd verblijd met lieve woorden, bubbels en veel enthousiaste lezers die mijn bundel promootten op de socials. Signeersessies in de boekhandels, interviews voor de media, lezingen en het allertofste: leerlingen die ‘Eh…juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?’ kochten. Wauw!
Dank, duizendmaal dank voor het lezen van mijn columns in deze fleurige bundel 😘
 © Tekstbureau Doppie 2022

 
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *