1 jaar JNKUDS

 

 1 JAAR jnkuds

Klein feestje hier vandaag!

 

 

 

Quarantaine-party it is (zeg maar niks) en straks gezellig naar de teststraat! Taart met paracetamol, vitamientjes in plaats van bubbels, in bed met een kruik in plaats van lesgeven aan die leuke groep 7 en hopen dat die figuurlijke vrachtwagen die over me heen is gereden gewoon dikke vette griep is en geen tante C.

Maar goed toch een beetje vieren vandaag, eerder stilstaan bij dit heuglijke feit. Regeren is vooruitzien want anderhalve week terug hebben we spontaan deze mijlpaal al gevierd aan het strand.
De reden: precies een jaar geleden ontvingen heel wat mensen mijn (h)eerlijke onderwijsboek ‘Juf Naomi klapt uit de school’ @uitgeverij_pica

Ik kreeg mijn boek later vanwege een verdwaalde postbode – totale paniek haha – maar toen ik mijn verhaal eenmaal in mijn handen had, stroomde ik over van geluk. Wauw wauw wauw! Mijn eerste echte eigen boek!

Recensies – de allerleukste, de allerliefste en heel veel vijf sterren – rolden binnen, filmpjes, appjes, kaarten, bloemen, taart… het was een groot feest! Ik heb veel mensen mogen verblijden met mijn boek. Herkenbaarheid, een glimlach, stof tot nadenken. Elk berichtje las en lees ik met plezier!

1 jaar ‘Juf Naomi klapt uit de school’ – deuren die zijn geopend: nieuwe kansen, sprankelende samenwerkingen, stoute schoenen en wilde dromen. Knopen doorhakken en vooral genieten.
En dat doe ik nog steeds!

Dank, duizendmaal dank voor het lezen van mijn (h)eerlijke onderwijsboek 😘
 © Tekstbureau Doppie 2022

 
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *