Doppie 8 jaar

Tekstbureau Doppie 8 jaar

Hiep hiep!

Vandaag is het 8 jaar geleden dat ik mijn stoute schoenen (met glitters) aantrok en naar de KvK hobbelde om me in te schrijven als tekstschrijver.
Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag géén spijt heb gehad en waar ik trots op ben. Want ik heb de allerleukste schrijfopdrachten (webcontent, socials, flyers, persberichten…) voor de meest geweldige enthousiaste opdrachtgevers mogen doen. Teksten (her)schrijven, corrigeren, redigeren you name it. Ik ben ontdekt als onderwijscolumnist, heb twee (!!) boeken geschreven en geniet nog steeds met volle teugen van bijbaan die allang geen bijbaan meer is.
Soms is het pittig en moet ik veel (schrijf)ballen in de lucht houden, maar in de weer zijn met woorden, verhalen creëren en zorgen dat spelling geen kwelling meer is, maken veel goed.

Hiep hiep!
Party party! Hoera! Violen, trommels en een fluit. Doppie is 8 jaar en deelt uit!
 
 
© Tekstbureau Doppie 2021

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *