Tekstbureau Doppie 9 jaar!

Tekstbureau Doppie 9 jaar
 

Tompoucen? Appeltaart? Of toch maar cheesecake?

 

 Vandaag is het feest in huize Doppie. Nou oké, het was eergisteren eigenlijk feest, maar ik was het glad vergeten! Erg toch? De verjaardag van mijn bedrijf is compleet langs me heengegaan. Oeps…

Daarom vandaag alsnog wat feestelijkheden. Taart dus. Bubbels. Wat foto’s uit de oude doos. En vooral trots zijn op 9 mooie schrijfjaren. Want ja, naast juf, columnist, auteur en moeder run ik nog ook mijn eigen business.

Ik zie mezelf nog zitten, in ons oude huis. Zelf een visitekaartje geknutseld. Een simpele website. Wat selfies. Eens kijken hoever ik zou komen. De eerste enthousiaste opdrachtgevers dienden zich spontaan aan. Van sprankelende samenwerkingen naar professionele website, huisstijl, logo, quotekaarten en foto’s. Een nieuw huis met kantoor en hippe laptop.
 
Aan keiharde acquisitie heb ik nooit gedaan. Mijn hoofdjob was (en is) leerkracht; mond-tot-mondreclame en een goede naam bezorgden mij de allerleukste klanten. Schreef ik in de beginjaren nog over alles wat los en vast zat, ging ik me later meer toespitsen op dingen die ik leuk vind. Waar ik blij van word, affiniteit mee heb: onderwijs, food, (web)shopping, beauty & lifestyle, wonen & reizen, baby & kind, boeken, muziek, film & tv en feel good. En tot op de dag van vandaag schrijf ik hier met veel plezier over.
Van webteksten, flyers, blogs, nieuwsbrieven en andere content schrijven, corrigeren en redigeren tot columns, artikelen en twee boeken. Wauw. Dat had ik nooit verwacht!

Ik proost dan ook op die leukerds die het vertrouwen in Tekstbureau Doppie en bijbehorende schrijfkunsten hebben (gehad), en een extra glas voor mijn vaste cheerleaders en onze jarenlange samenwerking! Tompoucen, appeltaart, cheesecake? We doen het gewoon alledrie. Proost!© Tekstbureau Doppie 2022


 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *