Dansen aan zee

Tekstbureau Doppie - dansen aan zee

Vakantietijd.


 

 

Relaxtijd, maar ook nadenktijd. En soms piekertijd.
Ik geef toe dat ik onzeker word van ondernemers die de tijd hebben om AAN hun bedrijf te werken. En veel aan acquisitie kunnen doen. Zou ik ook wel willen, hoor, maar ik voel me altijd een beetje ongemakkelijk als ik ondernemers probeer te overtuigen. Ik ga dan liever dansen aan zee.

Waarom tóch een tekstschrijver jouw content laten (dubbel)checken of herschrijven?

➡️ Zo jammer als jij een flitsende website of brochure hebt, maar je tekst om te janken is. Veel ondernemers willen het net als mijn bijna-peuter ‘zelluf doen’. Dat kan een financieel ding zijn (je kunt je geld slechts 1x besteden) of een eigenwijs ding (want schrijven kan toch iedereen?). Weet je, ik kan die keuze niet voor je maken. Jij bepaalt uiteindelijk wat goed is voor jouw business.

➡️ Het boeit de meeste mensen helemaal niks als er spelfouten, raar lopende zinnen, etc. op website oid staan. Sterker nog: daar wordt overheen gelezen of het wordt niet eens opgemerkt. Maar er zijn dus ook klanten die het wél iets boeit en bij slordige teksten afhaken. Ben je tevreden met 7 op 10 klanten? Of wil je ze alle 10 verwelkomen? Just saying!

➡️ Het is toch geweldig als iemand die verstand heeft van tekst en taal jouw boodschap op een sprankelende manier en foutloos weet over te brengen? Dat als jouw klanten jouw content onder ogen krijgen instant happy worden en dus tot aankoop overgaan? Bam!

➡️ Hee, het is echt oké als spelling voor jou een kwelling is of dat taal niet jouw ding is. Maar investeer dan eens in een tekstschrijver. Content kan namelijk altijd beter, lekkerbekkender en persoonlijker! En jouw business is het waard!

Met Doppie – en ook ik ben het waard 😉 – heb ik de allerleukste enthousiaste opdrachtgevers mogen helpen! En jou kan ik ook helpen. Met schrijven, corrigeren of redigeren.

Dus als je denkt, potverdrie, ik wil werken AAN de content van mijn bedrijf en tegelijkertijd dansen AAN zee: mail/DM me.

En verhip, dat aan acquisitie doen valt eigenlijk best wel mee 😊© Tekstbureau Doppie 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *