Doppie Day Off


Verrassing!

Manlief heeft een dagje vrij genomen. Om mij 24 uur lang te entertainen. Heeft ie gezegd. Omdat ik het verdien.

Winkelen (de Ikea is zelfs geen probleem). Bios (romcoms prima). Netflix (voor de 167e keer the Notebook ook goed) of gezellig ergens eten.
Alles (wat ík leuk vind) kan en alles (wat hij leuk vindt) mag.

Ik hoef in ieder geval niet af te wassen of te strijken (niet dat Robpie dat dan doet, maar het gaat om het idee) en al helemaal niet op te ruimen (dat mag ik morgen doen). De Doppie-administratie zal hij wel ordenen (ehhh liever niet haha) en ik mag geen kick-ass content schrijven (sorry enthousiaste opdrachtgevers).

Vandaag mag ik gewoon geweldig genieten van mijn vrije dag. Ik vind het haast verdacht. Maar ook heel lief.
Dus sit back and relax. Wel pas na een belangrijke afspraak.

En dan: friyay it is, met team Robpie en Doppie!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *