Goede Vrijdag

 

De PR draaide weer op volle toeren!

Tekstbureau Doppie - goede vrijdag
 
 
Afgelopen dinsdag had ik een interview met AD Utrecht (morgen in de krant) en woensdag werd ik tussen de boeken gefilmd over mijn boeken voor U in de Wijk (binnenkort) te zien.

Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten en ik heb van die momenten genoten. Ook druppelen er steeds reviews binnen en zelfs mijn oud-docent aardrijkskunde stuurde me een berichtje dat hij mijn boeken met plezier aan het lezen is (en of ik een stukje in de nieuwsbrief van school wilde zetten)
= natuurlijk!)
Het is zo gaaf om al die gave reacties op mijn boek te lezen. Heerlijk! Het is een goede (vrij)dag dacht ik zo!

Vrolijk Paasweekend!

© Tekstbureau Doppie 2021

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *