Doppie heeft griep


De afgelopen dagen was dit mijn ‘kantoor’.

En dat zag er in tegenstelling tot op de foto iets minder netjes uit. Tijdschriften, bakjes fruit, rondslingerende tissues, thee met gember, rijstwafels en drie soorten afstandsbedieningen. Alles wat je nodig hebt om die verrekte griep te tackelen.

Na Robpies zielige ziekweek deed ik er alles aan om mister Flu uit mijn buurt te houden. Maar helaas pindakaas. Ik verloor deze battle. Big time. En dus lig ik al sinds dinsdag kansloos in bed. Te slapen, te Netflixen (heb serieus alle afleveringen van Friends voor de 394e keer gezien), de longen uit mijn lijf te blaffen en tussendoor wat stukjes te schrijven. De juf kan ziek zijn – wat mis ik mijn derdegroepers – maar als girlboss heb je dan toch een probleempje. Gelukkig zorgt manlief elke ochtend voor een arsenaal aan (eetbare) get-well-soon-spulletjes. Moet goedkomen dus!

Anyway…dit weekend nog extra vitaminebommen erin knallen, nog een paar keer stomen en zorgen dat ik volgende week weer fris en fruitig ben voor het Piratenproject, de Valentijnsknutsels en de rapportagegesprekken. En met Robpies goede zorgen moet dat zeker lukken.

Hatsjoe.

© Tekstbureau Doppie 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *