In de Viva

Tekstbureau Doppie - In de viva
 

Bijkomen van een geweldig weekend betekende bijkomen in de bubbels.
 

Even relaxen, even helemaal niks. Lekker chill tijdschriften lezen, muziekje op de achtergrond. Beneden wordt de vaatwasser ingeruimd en de peuter geëntertaind. Maar zelf hoef je even geen Loco te spelen of ‘hoofd schouders knie en teen’ te zingen. Een echt momentje voor jezelf. Je kent het wel.

Dan opeens de verrassing van de avond. Ik liet het magazine er bijna van in het badwater vallen toen ik dit spotte! En ik kon mijn ogen eerlijk gezegd niet geloven.

Promotie voor ‘Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?’ in de @Viva! In de ‘niets te verbergen Viva’! In een van mijn lievelingsmagazines. Hoe tof is dat? Heel tof kan ik je vertellen 😎

Kopen dus die Viva (en/of mijn columnbundel uiteraard 😉)!

© Tekstbureau Doppie 2021

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *