Interview AD

 

Tekstbureau Doppie - interview ADStille zaterdag bleek niet zo stil te zijn!

 
 
 
 
Mijn telefoon ging constant af; enthousiaste reacties, likes en retweets op het interview in AD Utrecht dat columnist en leerkracht in spe Marieke Dubbelman met mij had over het onderwijs en mijn boek ‘Juf Naomi klapt uit de school!’ Uitgeverij Pica
Het interview is ontzettend tof geworden en mijn boodschap is kristalhelder. En jullie weten hoe kritisch ik ben, dus Marieke did an excellent job! De fotografe trouwens ook! Hoe leuk is deze klimrekfoto!
In het onderwijs bungel je de ene dag, de andere dag is het hangen en wurgen. Maar over het algemeen is het genieten ❤️
Je leest het interview hier

📸
Angeliek de Jonge


© Tekstbureau Doppie 2021

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *