Doppie op kamp


De groepen 8 zijn op kamp.

En dat betekent dat mijn lieve leerlingen hun leesmaatjes moeten missen. Het betekent dat ik over een maandje afscheid neem van mijn allereerste groep 3 (destijds combi 3/4). Het betekent echter ook dat Doppie op kamp moet. Nou ja, voor een middagje dan. Beetje helpen enzo. En dat is nog wel te doen.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen: kamp en ik gaan niet samen. Qua outfit soms wel, maar als je het over een vakantieachtig verblijf hebt niet. Want met je wc-rol over een terrein banjeren, eten uit metalen troggen, op een luchtbedje liggen, de regen tegen je tent horen slaan en nog meer van dat soort primitieve activiteiten, nee dat is niks voor mij. Echt niet. Dus ik als juf van groep 8? Daar moet ik heel goed over nadenken….

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *