Doppie Originals 2.0

Tekstbureau Doppie Doppie Originals 2.0
Wiehoe!

Ze zijn binnen! De fonkelnieuwe Doppie Originals! Voor jou, voor je moeder, zus, vriendin, collega. Als cadeautje, als kleinigheidje, als relatiegeschenk. Voor in je (web)shop, goodiebag of gewoon zomaar. Interesse? Mail me naomi@tekstbureaudoppie.nl

Waarom ik voor deze quotes heb gekozen?
– Alles komt goed en zo niet, dan toch = een quote uit mijn studententijd
– Het zal me aan m’n derrière oxideren = een quote van een collega
– Ik sprankel, jij sprankelt, wij sprankelen = sprankelen is mijn lievelingswerkwoord en ik, jij, wij slaat op het feit dat ik juf ben. Iets met twee vliegen in één klap 🙂

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *