Doppie Originals

Tekstbureau Doppie

Mijn liefde voor inspirerende kaartjes met bijzondere quotes begint een hobby te worden, die behoorlijk uit de hand loopt. Het is haast een obsessie: geen webshop of kaartenpakhuis is meer veilig. En omdat ik deze dwangneurose de baas wil zijn en blijven, besloot ik een aantal maanden geleden mijn eigen kaarten te laten ontwerpen. En met succes. Met trots presenteer ik de geachte lezer en toekomstige klant de Doppie Originals! Drie bont gekleurde kaarten met een wonderlijke en krachtige tekst om iemand een hart onder de riem te steken.

De tekst op de roze kaart heb ik geschreven voor het annuarium van mijn middelbare school en kenmerkt hoe ik graag in het leven sta.
De tekst op de groene kaart komt van de gelijknamige film en song van Blof en loopt als een rode draad door mijn relatie met Piet Roberto.
De tekst op de gele kaart is een mash-up (maar dan zonder muziek) van één mijn favoriete series Sex and the City: een ware lifesaver tijdens mijn studententijd.

Ongelooflijk trots ben ik op deze drie-eenheid. Volgens mijn Franse, existentialistische held Sartre is ‘le trio fatal’, maar ik zie totaal geen gevaar en daarom wil ik deze kaarten aan de man/vrouw brengen.
Dus wil jij een mooie Doppie Original naar iemand sturen, in een lijstje stoppen of verkopen in je (web)winkel: dat kan! Mail me via naomi@tekstbureaudoppie.nl voor meer info.

NB: de kaarten zijn ontworpen door Dotties Design 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *