Een column voor Doppie

Juf Magazine aankondiging(tromgeroffel)

 

Lieve allemaal, met ongelooflijk veel trots, enthousiasme en plezier mag ik aankondigen dat ik per augustus de nieuwe columniste word van Juf Malmberg – het onderwijsmagazine voor juffen en meesters! Ja, je leest het goed COLUMNISTE. En daarmee komt er een droom uit! Twaalf keer per jaar (twee keer voor tijdschrift en tien keer voor online magazine) mag ik een sprankelend stuk schrijven over mijn leven als juf, het wel en wee van de leukste baan ter wereld, mijn lieve leerlingen (uiteraard met pseudoniem) en alles wat (niet) met het onderwijs te maken heeft. Het is heel spannend om die fantastische Meester Michiel op te volgen, maar dat ik door de redactie persoonlijk ben gevraagd het stokje van hem over te nemen zegt heel wat. Het is een compliment, een eer en ik ben zo blij als een kind in een snoepwinkel. Wauw. Een column voor Doppie! Ik ben er toch wel even stil van. Misschien hadden jullie totaal ander nieuws verwacht (en heb ik je enigszins teleurgesteld), maar dit is voor een juf & tekstschrijver een heuse mijlpaal! Ik houd jullie op de hoogte.

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *