Een tarwe/leren huwelijk

Tekstbureau Doppie - tarwe leren huwelijk
Vandaag is het exact drie jaar geleden dat Piet Roberto en ik snelsnelsnel aan de balie het ja-woord gaven.

Om vervolgens compleet verrast te worden door mijn lieve leerlingen van groep 3 (die na de zomervakantie alweer naar groep 7 gaan). Na een heerlijk lunch met de familie, volgde een receptie in ons huis – die op dat moment voor de helft was ingepakt met het oog op de verhuizing naar de Vinex – met veel tzatziki en prosecco. Daar proostten we op het foute huwelijksfeest dat op de planning stond en het getrouwde leven.  Het was een dag met een gouden randje! En daarom hef ik vandaag de bubbels om mijn allerliefste echtgenoot en proost ik op ons dynamische en liefdevolle tarwe/leren huwelijk! Santé!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *