Extreme home make-over

tekstbureau-doppie-extreme-home-make-over
Zo. Het nieuwe jaar is fris, fruitig, spic en span begonnen.

 

Doppie heeft de voorjaarsschoonmaak zeer vervroegd en dus stond de afgelopen week het hele huis – inclusief schuur – op de kop. Kasten werden leeggetrokken, lades werden uitgeruimd, kleding werd gesorteerd. Het was ‘handen in het sop – Doppie aan de top’ van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het was een extreme home make-over in het pittoreske De Meern.

Met Piet Roberto tussendoor een nachtje weg om bij te komen van die opruimwoede en dat resulteerde in strandwandelingen, shopexpedities én een sprankelende woonwinkelsessie, want de trends voor 2017 zijn helemaal mijn ding. Als we het aanpakken, dan pakken we het ook goed aan.

Schilderijen zijn na drie jaar ein-de-lijk opgehangen en we hebben zelfs een plant – lees: een levende – aangeschaft. Die staat potsierlijk in onze woonkamer gezellig te wezen. Want onze living ziet er momenteel uit alsof we in een woonblad wonen.

Bye bye leefkeuken, Doppie zit vanaf vandaag weer iets vaker op de bank. Een paarse welteverstaan. Met petrol, okergeel en bijzonder mooi groene accessoires. Gezellig toch?

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *