Fantastisch Doppie-nieuws

Het moment is daar.

De onthulling van de geheimzinnige opdrachtgever.

Zijn jullie er klaar voor? Daar gaan we!

Vanaf het nieuwe schooljaar word ik de onderwijscolumnist van de Trouw​!
(heel veel uitroeptekens) – en daar ben ik gewoon voor gevraagd! Waaah!

Ja, jullie lezen het goed; de Trouw. Een krant. Een echte (en een digitale). Om de woensdag mag ik een stuk schrijven over groep 3, de school, collega’s en alles wat mijn vak zo leuk maakt. Dus twee keer per maand in misschien wel de beste krant van Nederland. En dan ook nog maandelijks in Juf & Meester.

Kunnen jullie het geloven? Te gek toch? Ik sta te stuiteren van geluk, plezier en enthousiasme. En die champagne heeft vorige week goed geknald. Want nu ben ik nog meer een echte columnist. Een droom die is uitgekomen.
Wauw.

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *