Feel good & Shop Event = Feel good & TOP Event

tekstbureau doppie
Wa-wa-wa-waanzinnig geshopt op het nu al leukste event van 2015: het Feel Good & Shop Event!

Het lenteweekend van 2015. Mijn geboorteplaats Veghel (de gekste). Een stoere, industriële locatie. Een bezoekersrecord van 2000 shop-a-holics. Een campagne waar je ‘u’ tegen zegt.
En Doppie is als ambassadeur beëdigd van dit grandioze shopwalhalla. Trots ben ik. Beretrots.
Mijn blog start daarom met een daverend applaus voor de fantastische organisatie – Ingrid en Monique aka duo shop&shop. Toen zij mij ongeveer een jaar geleden vertelden van hun snode plannen, plaatste ik – kritisch als ik ben – mijn kanttekeningen. Want ja, wie wil er nou in Veghel (off all places) komen winkelen. Ik destijds niet meer. Dat was naast mijn studie- en wereldverbeterplannen één van de redenen waarom ik zo’n 13 jaar geleden dit provinciestadje heb ingeruild voor de Domstad en nog wat later voor de Vinex. Maar dat terzijde. Mijn sceptische alter ego heeft uiteindelijk – ja, ik geef het toe – niks dan lof, lof en nog eens lof geuit. Er stond niet zomaar een event, er stond een heus Feel good & Shop Event! Wauw!
Wat heb ik genoten met een grote, zachte G! De adrenaline gierde non-stop door mijn lijf. Het was boven verwachting en helemaal mijn ding. Helemaal Doppie. Sprankelend, stralend, sensationeel.
Met mijn lieve moeder en vriendinnetjes oldskool op stap, gelachen, gesnoept, kennisgemaakt met volgers, likers en webwinkelhelden en heul veul moois gescoord, waar ik ontzettend blij mee ben!
De volgende keer ben ik weer van de (webshop)partij. Een extra jaartje diplomatieke shopvertegenwoordiging zie ik namelijk wel zitten! De drijvende krachten Mo en Ing hebben mijn nummer…en e-mail…en twitteraccount 😉

tekstbureau doppie

Een aantal bijzondere ontmoetingen

Het fantastische Feel good & Shop Event heeft ervoor gezorgd dat ik ongelooflijk veel leuke en inspirerende personen heb mogen ontmoeten. Enthousiaste dames met sprankelende webshops, die ik na online te hebben gespot (en ook al lekker en vaak hilarisch mee te hebben gebept), nu ook in real life heb ontmoet. Van begin tot eind was het kei en kei gezellig met lieve Lian van Happy Paper – vrolijke Angelique van Lieqe – gezellige Astrid van Cardcetera –  uitbundige Jolien van 04dertien – de twee toffe meiden van Modefeestje – lieve leukerd Vera van Leuke Lintjes – stoere Marjolijn van Geliefde Vondsten – stralende Samantha van Bep&Co – crealieve Eefje van Het Zijstraatje – briljante Ewelina van DWH Jewelry – geweldige Jessica van Goodiebagshop – creatieve Babet van Oktoberdots en mijn sprankelende opdrachtgevers absolutely fabulous Anne van Bus van Zus (een uniek cateringconcept) en magnifieke Manon van Streekvol (smaakvolle streekproducten). Ook super Dorien van At Home Living kwam ik tegen tussen de tosti’s (zonder muizen haha) en dat was ook een en al feest!
Was dus best een beetje ontroerd (oké ik huil al bij de Lion King…en bij sommige reclames met zielige muziekjes) dat mijn naam verscheen op diverse blogs van al deze sprankelende webwinkeliers. Zeker het lezen de moeite waard. Net als een bezoekje brengen aan hun shops. Portemonnees in de aanslag, lieve lezers. Want hoe overleef jij al deze leuke webshops? Ik zeg: veel plezier!

Blog Cardcetera
Blog Leuke Lintjes
Blog LieQe
Blog Streekvol
Blog Goodiebagshop
post facebook Bep&Co
post facebook DWH Jewelry

Blut, maar intens gelukkig

We zijn nu een kleine week verder.  Sinds het Feel good & Shop Event is mijn social media zowat ontploft – heb ik al verteld dat de creators alle deelnemers en ambassadeurs constant in de feel good spotlights hebben gezet – en mag ik een schare nieuwe fans verwelkomen. Gelukkig hoef ik nog geen signeersessie te geven in mijn eigen pop-up store en word ik nog net niet bedolven onder knalroze lipstickzoenen, laat staan dat er dekbedden en schoolspullen van Doppie worden gemaakt. De letterlijke investering in de zogenaamde ‘Doppies webmoppies’ heeft echter ook een keerzijde. Een bezoekje aan mijn accountant hangt als het dreigende zwaard van Damocles boven mijn hoofd, want mijn bankrekening is net zo rood als signor Borsato’s hit van een paar jaar geleden. Toch ben ik gelukkig, intens gelukkig. Met enkel nog een duppie voor Doppie op zak, heb ik bezocht, beleefd, ontdekt, genoten, geproefd, geshopt en bewonderd. En dat doe ik (naast een tiental andere flitsende en enigszins sportieve hobby’s) het allerliefst. Het nu al leukste event van 2015 is immers voor mij persoonlijk een TOP event gebleken en dat feels ongelooflijk good. Punt.

PS Twee dagen lekker shoppen en ontmoeten = inspiratie voor een drietal nieuwe delen van de HOIADLW– serie. Succes!

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *