Follow the sun

Van welke vakantie droom jij (1)

Word je ook niet blij van al die sprankelende vakantiereclames?

Met de meest relaxte muziek op de achtergrond? Met monsters die in vaders veranderen? Met kapotte knuffelberen in een wasmachine? Van filenieuws en de kilometerstand tot een tropisch paradijs? Van blote voeten in het zand en een azuurblauwe zee? Doppie is er dol op! Bezorgt acuut de reiskriebels. En waar wij dit jaar heengaan is nog de grote tropische vraag. In de meivakantie hopelijk naar een zonnig muggenvrij oord en in de zomervakantie waarschijnlijk richting Scandinavië. Op mijn travel bucketlist is nog lang niet alles afgevinkt, maar één ding is zeker…waar ik ook ga of sta, ik wil geïnspireerd worden, verrast. Ik wil genieten, bewonderen en beleven. En daarom volg ik altijd de zon.

© Tekstbureau Doppie 2016

ps Waar zou jij nog graag vakantie willen vieren? En ook tips voor Noorwegen, Zweden, Denemarken – de hoofdsteden heb ik de afgelopen drie jaar al onveilig gemaakt – zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *