Fout Fouter Foutst (met glitters)

Tekstbureau Doppie fout fouter foutst
Guilty pleasure nummer zoveel. Het is werkelijk waar hilarisch, maar ik ben dol op fout. Fout Fouter Foutst – met hoofdletters en met glitters. Als ik in Broekhoven zou wonen, behoorde ik zeker tot de schare BFF’s van Roy D. Want ja, net als hij donder ik overal glitters op en in. Ik schroom niet voor keiharde krullen plus prullekes en ik spaar voor dat überoranje onvervalste juichpak. Maak me blij en maak me gek met een fout festijn, waar jong (25+) en oud (30+)  swingen op ontroerend jeugdsentiment van gekruide meisjes en jongens uit de achterstraat. Ik weet nog steeds hoe het dansje van Ademnood moet en uiteraard spring ik in de houding als Captain Jack acte de présence geeft, waar dan ook. Glimmend van trots toon ik een ieder die het maar zien (en horen) wil de complete collectie Foute cd’s van Q-music.

Het was een euforisch moment, toen ik ontdekte dat mijn versgebakken verkering en ik gelukkig één ding gemeen bleken te hebben. U raadt het al: een diepgewortelde voorliefde voor foute muziek. Met een introductie op het Foute Feest als gevolg. En daar, ergens in het centrum van Utrecht, diep in de nacht, omringd door dierbare vriendschappen, tussen de hardcore vibes van DJ Paul en de zoute zeetune van Baywatch, wist ik dat de liefde met mijn tegenpool voor altijd zou zijn. Daar druipen alle clichés heerlijk glad vanaf, maar hee, clichés behoren tot op de dag van vandaag nog altijd tot de orde der foutheid.

Zeven jaar later bezorgde PostNL overal in het land knalroze enveloppen met hysterische invitaties voor een nog hysterischer en fout bruiloftsfeest. En zo geschiedde.

Het leven is een feest en je dient zelf de glitters rond te strooien. Geniet dus immer met een grote, zachte én foute G 😉

©  Tekstbureau Doppie 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *