Gas op die lolly

vroemmmama-complimentendag

Een tijd geleden werd Doppie door snelheidsduivel Vroemmmama​ benaderd om haar te helpen met een sprankelende tekst.

En ja, dat wilde ik maar al te graag! Het enthousiasme waarmee Marjolein over scheurende diesels, snelle benzinevreters en de allergaafste bolides schrijft – want zij test ze allemaal – liet zelfs mijn ‘ik-vind-autorijden-absoluut-niet-leuk’- hart sneller kloppen. Fileparkeren, hellingtrekken en daar een blog over schrijven. De trotse eigenaresse heeft zelfs voor mij een plekje op de bijrijdersstoel gecreëerd. Over mijn rijlesavonturen, mijn allereerste knalrode waggie en mijn – net als Cécile Narinx – semi-angst voor karren op de snelweg zal snel een blog volgen. Voor nu zet ik ‘m in z’n twee en verwijs jullie even door naar de website. Veilige reis!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *