Happy New Year

tekstbureaudoppie hny2 hny1

Happy New Year: voor elke dag de beste wensen

Lieve allemaal, het begin van het einde oftewel een nieuw ‘end of an era’.

Vandaag sluiten we – hopelijk knallend en zonder ongelukken – het jaar 2014 af. Een toppie jaar voor Doppie met creatieve samenwerkingen -waaronder de Doppie Originals met Dotties Design-, bijzonder leuke opdrachten van geweldige opdrachtgevers en ongelooflijk veel steun en vertrouwen van jullie allemaal. En daar ben ik ontzettend blij mee. Het doet mij goed en zorgt er voor dat ik me nog meer met hart en ziel in projecten stort, waar ik vervolgens met veel liefde en plezier aan werk. Niet te vergeten dat ik ook nog stralend voor de klas sta! En wat krijg ik een energie en inspiratie van mijn talentvolle en enthousiaste leerlingen! Juf Doppie is dus best wel trots hoe ze het allemaal heeft geflikt het afgelopen jaar Het is een beetje vroeg in de ochtend, maar toch hef ik het glas op jullie, op Doppie en op 2015. Dat we er samen een SPRANKELEND jaar van mogen maken! Heel fijne dag! Liefs Naomi
© Tekstbureau Doppie 2014

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *