Hart & Lef Inspiratiedag


Ik ben er supercalifragilisticexpialidocious helemaal klaar voor.

 

Mijn flamingo-tas is gepakt. Met daarin uiteraard mijn gloedjenieuwe brochures, schrijflolly’s, quotekaarten en visitekaartjes. Mijn outfit is zorgvuldig uitgekozen, mijn coiffure zit over drie uur hopelijk net zo hip als nu #levedestijltang en de gezonde spanningkriebels dwarrelen door mijn lijf.
Vandaag mag ik een tekstschrijfworkshop verzorgen op de Hart & Lef Inspiratiedag georganiseerd door Ideefje – Ondernemen met Hart & Lef. Samen met een aantal superstoere powervrouwen mogen wij girlboss ladies inspireren. Spannend, maar ook heel fijn!

Foto’s en verslag zullen volgen! Fijne dag allemaal!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *