Hart & Lef inspiratiedag


JAAAAAAAAAAA! WHOOP WHOOP! BOINK BOINK!

Ik sta te stuiteren van geluk! Want die lieve Eefje​ van Ideefje – Ondernemen met Hart & Lef​ heeft gevraagd of ik dinsdag 6 juni een inspiratiesessie wil geven op het grande Hart & Lef – inspiratiedag! En dat vind ik natuurlijk helemaal te gek!

Samen met een aantal geweldig girlboss powerladies ga ik creatieve en sprankelende ondernemers wat ‘leren’ en hopelijk inspireren. Zodat zij zichzelf én hun prachtbusiness nog meer kunnen laten zien. En dat ze shinen. 24/7.

Wat ik ga doen? Ik ga je wat vertellen over teksten die verrassen, verleiden en verkopen. Kick ass content voor jouw bedrijf. Of het nu om je webteksten, nieuwsbrieven, producten, persberichten of social media gaat. Ik ga je helpen met die sprankeling in je tekst.

IK HEB ER ONGELOOFLIJK VEEL ZIN IN!

Wil je meer weten over deze dag? Klik hier.

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *