Nieuw samenleesboek

musical Tekstbureau Doppie

‘Timing is everything!’
 


 Ik roep het te pas en te onpas. Maar met het oefenen van de musical net iets meer.

We zijn druk bezig met de groep 8-musical en dat is een feestje. Met mijn achtergrond in theater moet ik er wel voor waken dat ik me niet ontpop tot een Tarantino of Spielberg.

Nu ik zo met die musical weer bezig ben, denk ik terug aan mijn eindmusical. ‘Niet goed geld terug’ heette het literair en muzikaal hoogstandje. Over een warenhuis in nood. Ik speelde een van de hoofdrollen, gelijk een dubbelrol. Met een Jambers-achtige stem: overdag was ze het keurige nichtje van de cheffin en in de nachtelijke uren vlamde ze als leadzangeres van de meidengroep 4-1. Hilarisch! Vooral omdat de zoon van de eigenaar verliefd werd op mij en mijn alter ego.

Heerlijk!

© Tekstbureau Doppie 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *