Hiep hiep hoera! Doppie 2 jaar!

tekstbureau doppie
Exact 730 dagen geleden trok ik de stoute schoenen (in mijn geval gevaarlijk hoge hakken met glitters) aan om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een eigen tekstbureau! En zie hier, twee jaar later: Doppie is booming business! Al zeg ik het zelf…
Sprankelende samenwerkingen, enthousiaste opdrachtgevers, ontzettend leuke opdrachten (van onderwijs tot eten, van gezondheid tot wonen, van winkelen tot styling): wat ben ik ongelooflijk trots en dankbaar!
Samen met jullie wil ik toosten op een tweetal fantastische jaren en op al die jaren die nog mogen volgen. Dank voor jullie oprechte interesse en rotsvaste vertrouwen in mijn bedrijfje. Doppie zegt nogmaals dank!

PS Wie jarig is, trakteert. Check de Doppie facebookpagina en maak kans op een feel good prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *