Hiep hiep hoera – Doppie 4 jaar


Wie had dat gedacht? Van tekstschrijver bij RTL naar eigen baas met tekstbureaudoppie.nl.

Ja lieve mensen, vandaag is het zover. Vandaag is het exact vier jaar geleden dat ik mijn stoute schoenen – uiteraard met hoge hakken én glitters – aantrok en richting de Kamer van Koophandel paradeerde. Om mijn schrijversdroom waar te maken. Om onderwijs te combineren met een andere passie. En moet je nu zien waar ik sta. Wat ik heb bereikt. Daar ben ik stiekem toch wel even stil van.

Ik ben echt ongelooflijk trots op mezelf….want I did it. BIG time.

Graag wil ik mijn lieve Piet Roberto, lieve familie en al mijn enthousiaste opdrachtgevers bedanken voor hun steun, rotsvaste vertrouwen en sprankelende samenwerking. Jullie hebben Doppie helpen groeien en bloeien. Merci beaucoup. Grazie mille. Thanks.

Vandaag is het dus feest. Met slingers, ballonnen, taart en heel veel Doppie-gezelligheid. Ik ga het vieren. BIG time.

PS Over de foto:
Back to 1986. Wat een droppie die Doppie. Vakkundig vier kaarsjes aan het uitblazen. Altijd feestjes aan het vieren. Dol op cadeautjes. Fan van jarig zijn. Born to party dus.

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *