If Carrie can – meld je aan voor de Stoute Schoenen Club van Ideefje


tekstbureau-doppie-if-carrie-can
Ben jij ondernemer en vraag je je wel eens af of je het allemaal wel goed doet?

Of je jezelf wel genoeg laat zien? Of vind je dat anderen veel en veel beter zijn dan jij? En denk je dan ook nog vaak dat JIJ de ENIGE bent met deze twijfels? Nee hoor. Absoluut niet. Shake hands.

Of ik ups en downs met mijn tekstbureau heb? JAZEKER! Het leven van een ZZP’er gaat niet altijd over rozen. Er zijn dagen dat ik het ook niet meer weet en daarom ga ik graag met Eefje in gesprek. Volg ik haar inspirerende workshops en masterclasses. Om te leren, om te delen, om geprikkeld te raken. En geloof me, dat is heel fijn.

Zo doe ik in 2017 met veel plezier mee aan met de Stoute Schoenen Club van Ideefje – Ondernemen met Hart & Lef! En daar heb ik onwijs veel zin in! Want daar leer ik verder, groei ik verder en raak ik nog meer geïnspireerd. Wellicht kan ook ik iemand inspireren. Je weet maar nooit….

Waag eens die sprong, zet eens die stap en laat jezelf zien. Ik hoop ook dat ik jou mag begroeten in deze prachtige club.

Ben jij die vrouwelijke ondernemer met Hart & Lef? Die net als Carrie en Doppie dol op schoenen is én nog meer wilt leren over (online) ondernemen? Dan is de Stoute Schoenen Club écht iets voor jou!

Schrijf je in via onderstaande link, en dan krijg je van mij nog een extra verrassing:
= een schoenencadeaubon (komt dat droompaar Manolo’s net iets dichterbij) OF
= een uur gratis teksthulp (tekstadvies / één tekst corrigeren of redigeren)

Dus lieve stoere ondernemer? Waar wacht je nog op?

Als heldin Carrie Bradshaw het kan, kan jij het zeker! En als ik het kan, kan jij het ook!

Ja, ik wil in 2017 ook mijn Stoute Schoenen aantrekken!

 

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *